2777
2789
جان

ببین یه آقایی من روبه شدت میخوادیعنی اولین کسیه که اومدتوزندگیم ومنو مطمئن کردازعشقش ؛برام وقت میذاره بااینکه مشغله داره وتاجره وبرام هزینه میکنه هزکاری میکنه تامنوخوشحال ببینه طاقت اشکامونداره اماااااا ازمن ۲۰سال بزرگگتره هرچندظاهرش خیلی جوونه و به خودش میرسه اماخوب مااختلاف طبقاتی واخلاق سنی زیادی داریم واینکه یه پسر۱۹ساله به شدت پولکی و بداخلاق داره خانوم سابقشم استرالیاست یکساله جداشدن امامن ۲۴سالمه و تاحالاازدواج نکردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین یه آقایی من روبه شدت میخوادیعنی اولین کسیه که اومدتوزندگیم ومنو مطمئن کردازعشقش ؛برام وقت میذار ...

چه شرایط دشواری

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
ببین یه آقایی من روبه شدت میخوادیعنی اولین کسیه که اومدتوزندگیم ومنو مطمئن کردازعشقش ؛برام وقت میذار ...

قطططططعا نه

این فروش جوونیته

قبول نکن

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡

خیر 

دوست ندارم شرایطش رو 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

😅😅😅نظرتوبگولطفا

خیی خوابم میاد میترسم نظر معکوس بدم😂😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

قطططططعا نه این فروش جوونیته قبول نکن

جرات ندارم به پدرم بگم امادلم میسوزه بخوام ولش کنم من تنهادلخوشیه زندگیشم اگه بدونی چجوری نگام میکنه 🥺ازهمه چیش میزنه برای اینکه مثلامنوببره کوه که من تالنگ ظهرنخوابم کسل بشم 

اصلا این اشتباه و نکن 

20 سال اختلاف سنی خیلی زیاده الان جوگیره و خودش و نشون نمیده 10 سال دیگه شرایط عوض میشه

خیلی موقعیتای بهتر ب نظرم برای شما هست از نظر اختلاف سنی و زندگی 

با توجه ب اینکه ی پسر تقریبا همسن شما دارن

باز با مشاور مشورت کنین