2777
2789
الهی بمیرم 😟ایشالله خداهرچی زودترکمکت کنه وشرایطت عوض بشه 

خدا نکنه عزیزم ⁦💚🌺

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دلی دوسش دارم واقعاخیلی میخامش امروز گفت من مشکلاتم زیاد دوس دارم توخوشبخت بشی گفتم خب یباره بگوب ...

این به من میگه اگه پسرم مخالفت کنه حاضرم بذارمش کنار 

ولی واقعاسخته اگه شرایط آدمابرای ازدواج باهم جورنباشه هردوعذاب میکشن قبول دارم

اسی به ۱۵_۲۰ سال دیگتم فکر کن. زمانی که یه خانم پخته و جذاب ۴۰ ساله شدی اون ۶۰خورده ای سالشه. چند سال که بگذره و با پولش ریخت و پاش کردی و کِیف کردی بعد همه چی برات تکراری میشه و متوجه میشی همه چی پول نیست، اونوقته که پشیمون میشی که چرا با یه پسر جوون هم سن خودت نبودی و به احتمال ۷۰درصد خیانت میکنی

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
اسی به ۱۵_۲۰ سال دیگتم فکر کن. زمانی که یه خانم پخته و جذاب ۴۰ ساله شدی اون ۶۰خورده ای سالشه. چند سا ...

دقیقاحق باشماست من غیرعقلانی فکرمیکنم و یه جورایی جذب ثروت و توجه اش شدم و بقیه جوانب رودرنظرنگرفتم میدونم که پدرمم به شدت مخالفت میکنه