2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده احساس میکنم خیلی زشتم

1003 بازدید | 48 پست

خییلیی حالم بده ویه مدته افسرده شدم میرم یونی میبینم دختراچطوری به خودشون رسیدن چقدرشادوبیخیال و بی دغدغه هستن حالم بدمیشه

احساس میکنم شبیه پیرزناشدم احساس میکنم اصلاقشنگ نیستم اصلاخوب نیستم فکرمیکنم خیلی چاق وبی ریختم وهیچکس نمیتونه دوسم داشته باشه

بخداهمین الام انقدبغض کردم نمیتونم نفس بکشم

مامانم میگه من حسودم ولی بخداازحسادت نیست

منم دلم میخوادمثل همسن وسالام باشم و بتونم‌باهاشون دوست بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا توام ب خودت نمیرسی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

یه چیزی رو بدون که هر جور خودت رو ببینی بقیه هم در موردت همون تصور رو دارن

یه کم افسرده ای وگرنه زشت ترین اومها هم میتونن احساس زیبایی و شادی کنن

حست رو میفهمم چون دچارش بودم و وقتی فهمیدم اشتباه میکنم که خیلی از فرصتهام از دست رفته بود

چیکارکنم وقتی همه پلنگ شدن  من بینشون شبیه زنای ۶۰ساله میمونم

محل نده بابا 

دائم بگو من خوشگل طبیعیم🤭

به خودت تا حدی که راضیت میکنه برس 

اعتمادبه نفس داشته باش

با دخترای مثل خودت دوست شو

پلنگا اعتمادبنفستو تخریب میکنن

سعی کن هیچ وقت خودت رو اینقدر دست کم نگیری مطمئن باش همیشه هستند کسانی که آرزو دارند از بعضی جهات مثل شما باشند .اگر این احساس‌های ناخوشایند در شما رشد زیادی داشته باشند که رفتار شما رو هم عوض کنن خدای ناکرده بیماری‌های عصبی زیادی شما را احاطه خواهند کرد که اون مو قع افسردگی چیزی به حساب نمیاد.