2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر من بعد کلی پخت و پز سر دعوا به خانواده‌اش گفت ما هیچ وقت غذا نداریم نمیپزه

وااووو میزدی تو سرش همونجااا

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
من که پسرم اسمم بهزاده کجام زن نمام؟ 😂😐 گفتم فضولی نکن چیز بدی نگفتم خب فضولی بکن به من چه 😐

شما مردا تو نی نی سایت چیکار میکنین؟خجالت نمیکشین  تو حرف زنونه میپرین اصلا اینجا جای شماست اخه؟؟؟ مثل زنا ریختین تو نی نی سایت چه مردای زن نمایی هستین واقعا 

هرچه با هر که کنی،.. برتو همان میگذرد....
خدایی خیلی کار اشتباهیه سلامتی به خطر میوفته شوهرا پررو میشن فکر میکنن آشپز استخدام کردن

دقیقا 

همون ناهارو یکم بیش تر درست کنن که واسه شامشونم باشه 

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️

من رژیمم تو این تاپیک چیکار میکنم اخه😢😢

هر پستی خوندم دلم ضعف رفت واسه اون غذا لعنتی ب چاقی

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷