2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا چرا سیانور با ماشین بهش بزن بکشش یه جوری که انگار غیر عمد بوده بعد به یکی پول بده بگو خانوادت ا ...

این سناریو هم فقط برای فیلمها جواب میده اونم طرف باید حسابی اسم و رسم و خدم و حشم داشته باشه و مایه دار

میشه تعریف کنی

دوستش پیش یه نفر قرض داشته ، به پسرداییم گفته تو برو برام پس بگیر ، پسردایی بیچاره من میره به اون پسره میگه ، پسره چاقو میکنه نزدیک قلب حمید ، و بابای پسره و مامان وحشیش هم با سنگ میزنن تو سرش😔 

۱ هفته بیمارستان بود و اومد خونه ، زخمش عفونت کرد تموم کرد پزشک قانو گفت زخمش سطحی بوده😭💔ینی نه اعدامی نه چیزی...ولی دایی هام تهدید کردن اگه فثط یه نفر از اعضای خانووده شون شهرمون بمونن میکشنشون الانم همشون فرار کردن معلوم نیست کجان..پسره البته هنوز زندانه(۷ سال از پسردایی من بزرگتره) خدا لعنتشون کنه 😔 حتی برادر های بابای پسره هم فرار کردن ...

متاهل📍 . آقایون درخواست ندید.

اگه جدی میگی هررررگز این کارو نکن اطراف ما یه زن مرگ شوهرشو صحنه سازی کرده بود بعد دوسااال!!! فه ...

ازهمینش میترسم... میدونم که بعدش همه چیز قشنگ میشه. اما خیلی سخته. کاش خدامیکشتش 

این سناریو فقط برای فیلمها جواب میده اونم طرف باید حسابی اسم و رسم و خدم و حشم داشته باشه و مایه دار

آره دیگه بخواهی یکی بکشی باید پول داشته باشی واگرنه اعدام میشی😂

باشوهرم و مادرش... هرروز بدتر و شدیدتر

اوووه....حالا گفتم چی هست...اینکه چیز تازه ای نیس یه چرخی تو همین نی نی سایت بزن ببین چقد شاکی ان ازین موضوع ....تا بوده همین بوده خواهر خوب ...هر کس به یه نحوی قصه ای داره ازین باب...غصه نخور 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...