2777
2789
اوووه....حالا گفتم چی هست...اینکه چیز تازه ای نیس یه چرخی تو همین نی نی سایت بزن ببین چقد شاکی ان از ...

اخه خیلی خطری هستن. بایه دسته دعوا نویس. مارمولک موزی چند شخصیتی طرف شدم. و واقعا نمیتونم جدابشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خیلی خطری هستن. بایه دسته دعوا نویس. مارمولک موزی چند شخصیتی طرف شدم. و واقعا نمیتونم جدابشم&nbs ...

تا میتونی ازشون فاصله بگیر،،دعا و دعانویس رو ول کن اعتقادی نداشته باشی هیچی نمیشه بزا اونا هر کار دوست دارن بکنن ،،میگن باخدا باش پادشاهی کن ....کسی که به خدا اعتقاد داشته باشه سراغ رمالی و دعانویس نمیره ،تو سعی خودت اعتقادات رو حفظ کنی و از اونا خط نگیری

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

ازهمینش میترسم... میدونم که بعدش همه چیز قشنگ میشه. اما خیلی سخته. کاش خدامیکشتش 

انقد ازش متنفری طلاقتو بگیر

یه خانواده رو هم داغدار نکن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تو راه درست خودت رو برو خدا میبینه مطمئن باش اگه اونا غلطی بکنن همین دنیا خدا حساب میکنه باهاشون

دیگه‌چه فایده داره ادم پیر و فرتوت بشه بعد ببینه که اینا جواب پس میدن