بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این هم راه حل خوببه یکی دوتا سیانورم بریزیم لاقرصاش
اره
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . D
نه مزاح نیست سیانور دارم میخرم... دودلم پولشو بریزم بخرم و انجام بدم یانه
اگه جدی میگی هررررگز این کارو نکن
اطراف ما یه زن مرگ شوهرشو صحنه سازی کرده بود بعد دوسااال!!! فهمیدن کار اونه و اعدامش کردن
طفلک بچه اش
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نه مزاح نیست سیانور دارم میخرم... دودلم پولشو بریزم بخرم و انجام بدم یانه
حالا چرا سیانور با ماشین بهش بزن بکشش یه جوری که انگار غیر عمد بوده بعد به یکی پول بده بگو خانوادت از نظر مالی ساپورت میکنم فقط برو بگو من زدم بعد پول دیه میدی و تمام