2777
2789
عنوان

😭😭چیکا کنم

470 بازدید | 44 پست

سلام من یه مشاور داشتم که عاشقش شده بودم تو تاپسکای قبلیمم گفتم حس میکردم هم که اونم دوسم داره تا اینکه چند روز پیش اومد خواستگاریم اما اذیتم میکنه تو جلسه خاستگاریم بهم گفت اینکه امروز اینجام بخاطر علاقم بت نیس 

از اون روزم هربار همو میبینیم صورتشو نزدیک صورتم میاره به نیت بوسیدن ولی وثتی یکم مونده ببوسه صورتشو عقب میکشه داره دیوونم میکنه با این رفتاراش حس میکنم دوسم نداره و نمیدونم چیکار کنم از همه نظر هم عالیه پدر مادرمم راضین و تقریبا بهشون اوکی دادن 

و من موندمو این فکرایی که حتی نمیدونم برا چی اومده خواستگاری

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

رد کن

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی پس چرا آمدی خواستگاری اگر علاقه  نداری🙄🙄🙄🙄

طرف  روانیه؟

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

اولش به جز اون حرفی که تو اتاق قبل خواستگاری گفت عادی رفتار میکرد ولی الان که بینمون صیغه خوندن رفتارش عوص شد

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

داره باهات بازی می‌کنه  ، خودتو یجوری محتاجش نشون نده بیشتر خودتو جسور نشون بده نزار اون تعیین کنه روابطتون چجوری پیش بره ، دفعه بعد اومد نزدیک تو برو عقب ، تو فرمونو پس بگیر 

اگرم هی ادامه پیدا می‌کنه کلا ردش کن 

چقد سنتون کمهههه بابا چه خبرتووووونه 🤌

پسره دکتره پولداره همه چیم داره ماشین و خونه و به بابامم قول داده هرکاری از دشتش بربیاد بکنه تا منم پزشکی قبول شم