2777
2789
عنوان

😭😭چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 44 پست

وقتی پیش بقیه ایم عین همه نامزدا با عشق و محبت رفتار میکنه ولی امان از وقتی که تنها باشیم حتی اسمم و با جمع صدا میکنه میگه خسته شدید یا مثلا اذیت شدید

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت بهش گفتی علاقه داری بهش؟ ک اومد خواستگاری یا خودش گفت بعد چیکا کردی ک خوشش اومد حضوری دیدیش یا ...

نه من نگفتم نمیتونستم با عواقب اینکه خودم اعتراف کنم کنار بیام

دو سه جلسه حضوری برا مشاوره دیدمش بقیه اشم چت و پروف و استوری

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
پسره دکتره پولداره همه چیم داره ماشین و خونه و به بابامم قول داده هرکاری از دشتش بربیاد بکنه تا منم ...

مهم اینه چجوری کشوندیش پای مجلس خواستگاری 

به بقیه یاد بده 

بعدشم ۲۱ فقط دانشجو پزشکی میتونه باشه خونه ماشینش از باباشه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
وقتی پیش بقیه ایم عین همه نامزدا با عشق و محبت رفتار میکنه ولی امان از وقتی که تنها باشیم حتی اسمم و ...

واا مریضی چیزیه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

رفتارای قبل خواستگاریش بهم ثابت میکنه که دوسم داره ولی بعدش چی ..

چی باعث شده اینطوری رفتار کنه

😂😂😂😂رمان زیاد میخونی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
چطوری 21 سالشه دکتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دانشجویه پزشکیه

اونقد به فامیلایی که گفتن شغلش چیه گفتم پزشک افتاده تو دهنم همش میگم پزشک هنوز مونده حتی پزشک عمومی بشه

😂😂😂😂رمان زیاد میخونی؟

شاید تو زندگیت سختی نکشیدی درد نکشیدی که برات مثل رمانه 

ولی برای من یه کابوس وحشتناکه که حتی با یاداوریش گریم میگیره