2777
2789
عنوان

😭😭چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 44 پست
پسره دکتره پولداره همه چیم داره ماشین و خونه و به بابامم قول داده هرکاری از دشتش بربیاد بکنه تا منم ...

چه داستان آشنایی .حواست باشه نکوبتت تو دیوار .حواست باشه از درس باز نشیاین وسط چون پزشکه

پسره دکتره پولداره همه چیم داره ماشین و خونه و به بابامم قول داده هرکاری از دشتش بربیاد بکنه تا منم ...

بابام راضیه 

و منم هیچ دلیل یراس ردش ندارم و از طرفی دوسش دارم 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا من تابحال دکتر۲۱ ساله ندیدم؟

شما صرفا بخاطر پول موقعیتش میخواید باهاش ازدواج کنین؟

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

حس نمیکنی برای ازدواج زیادی کوچیکی ؟ ایکاش حداقل دوست بودید بابا زندگی کلی چیزای مهیج داره آنقدر زود زندگی مشترک؟ 

چه داستان آشنایی .حواست باشه نکوبتت تو دیوار .حواست باشه از درس باز نشیاین وسط چون پزشکه

هنوز پزشکم نیس دانشجویه پزشکیه

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
چرا من تابحال دکتر۲۱ ساله ندیدم؟ شما صرفا بخاطر پول موقعیتش میخواید باهاش ازدواج کنین؟

دکتر نیس هنو دانشجو هس 

من دوسش دارم پدرمم چیزایی که برای زندگی مناسبه رو سنجیده قبولش کرده

نکته خوبی بود 😐تخصص گرفتن برای دکتر شدن تا ۲۸ طول می‌کشه 

سال ۴ پزشکی هس دانجشوعه

مال ماهم همینه .محتاج خودتو نشون ندی که بازی دادناش شروع میشه

دارم سعیمو میکنم سعی میکنم با غرور باهاش ارتباط برقرار کنم حتی جلوی خودش دوس داشتنشم پنهان میکنم

تو رو خدا درست رو بچسب .اینا حسابی تو کارشون نیست .

شاید حتی باورتون نشه چتهای هرنامزدی پر از نشانه عشقه ولی مال ما چی هر روز مینویسم سلام خسته نباشید یعدشم گزارشکار درسام رو میفرستم اونم خشک و جدی جوابمو میده

نگاه کن تو رو خدا اشتباه نکنی از درست باز شی

ارزوم پزشک شدنه نمیزارم ارزوهامو ازم بگیره

چرا انقد میترسم برات .خوبه همین خوبه واقعا بخون واقعا

ممنون بابت نگرانیت حتما به گفته هات عمل میکنم😘😘😥