سلام بچه ها من 35 سالمه دخترم مجردم کسیو سراغ دارین قطعی جن و همزادو از بین ببره هر شب تو خاب اذیتم میکنن تو بیداری شغلمو ازدواجم جور نمیشه هر جا میرم در بسته میخورم خیلی افسرده و خسته شدم حتی تو خاب باهام زنا میکنن خواهش میکنم سراغ دارین ادم خوب بفرستین برام
کسی که بغض وکینه مولا علی رو داشته باشه قبول ندارم دیگه هم دنبال این چیزا نمیگردم چون من علمشو ندارم ...
ما خادم اهلبيت هستيم وما بر مذهب اهلبيت عليهم السلام هستيم فقط اينو بت ميگم كه الله متعال آن دنيا بين ما وشما قضاوت ميكند من كه شما رو نميشناسم فقط خواستم كمك كنم چون خودم رقية شرعي ميخونم و تاجايي كه تنونستم به خيلي از بيماران به صورت حضوري كمك كردم ولي آدم نبايد از خود تعريف كند من ناراحت ميشم وقتي ميبينم على رغم اين مشكلاتي كه گريبان گيرشماست شيادان از فرصت سوء استفاده ميكنن وپول شما را بالا ميكشن حالا دست خودت هست كه ميخواي خاتون گوش بدي ودنبال كشف وخزعبلات و... بري اين فرد جاهل نميدونه كه جن قادر هست بخوابش بياد ومنحرفش كنه خواب قبر ميبينه فك ميكنه سحرش در قبره اين از بازي شيطانه كه داره فريبش ميده حرفي براي گفتن نمونده هر جا كه دوست داري برو بذار خاتون كمكت كنه
ما خادم اهلبيت هستيم وما بر مذهب اهلبيت عليهم السلام هستيم فقط اينو بت ميگم كه الله متعال آن د ...
منظورم این نبود که شما خدای ناکرده کلاه بردار هستی ویا قصدتون کمک نبوده ولی من شیعه علی (ع)هستم وخیلی به مولا ارادت دارم اگر شمارو رنجوندم معذرت میخام فک میکنم دربرابر مشکل خاهرم خییلی ضعیف هستم خدا خودش به دادمون برسه بازم عذر میخام قصدم ناراحت کردن شما نبود میدونم نیت تون خیر بوده
یه حاج آقایی هست تو یه کانال که خیلی آدم مومن و مطمعنی هم هست سید هم هستن. چند وقت پیش تو کانال می گفت این موارد بخاطر زیاد شدن سودا در بدن هست . سودا رو درمان کنید دیگه نمی بینید