2777
2789
عنوان

همزاد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 8169 بازدید | 217 پست
نه خوابم نه بیدار. قشنگ حسش میکنم و ار ض.ا میشم فلج خوابمم اینطوریه روحم بیداره جسمم خواب . نه میتو ...

عزیزم منم بختک شدید یعنی خیلی شدید داشتم

یعنی اونقدر ترسناک و وهم انکیزه که از خواب فراری بودم

من چیزایی فهمیده بودم مثلا اینکه یکی از اتاقای خالی خونه مادرم هر کی حتی مهمون میخوابید دچارش میشد.. عروسمون اولین بار خوابید و با عرق ووحشت ترس بیدار شد یعنی چون اولین بارش بود زبانش لکنت گرفته بود الانم راز اون اتاقمون که کسی دیگه توش نمخوابه رو نفهمیدم. ولی با این بختک که همیشه همراهم بود تو خوابها کنار اومدمــشاید اولین نفر تو دنیا باشم که وقتی بختک میاد سراغم تو خواب مهارش میکنم.. تو خواب ذهنمو فکرمو پرت میکنم. اصلانمدونم چطوری تعریفشکنم. چون ذهن ادم بیدارهـــ.... ولی اینکه غسل به گردنت نباشه و زیر رخت خوابت نان و نمک هم نباشه موثره 

ببین عزیزم به شما میگن "مس جن" جن باید مدت خیلی طولانی کنار شما باشه تا بتونه شما رو لمس کند.   ...

اینکارو کردم خیلی اسیب زدن بهم اصلا نمیتونستم ادامه بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چه ربطی به جن داره 

هر کسی ممکنه از این خابا ببینه 

خواب شیطانی میگن بهش نه جن 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

ببین تو نت سرچ کن سایت دایی ابراهیم

اول کشف مطلب و ببین که بفهمی این از کجا اومده. ببین گلم جن عاشق اگر طلسم باشه تا زمانی که طلسم باطل نشه، بره برمیگرده و یا جایگزین میشه.

یه کانال تو یوتیوپ هم هست. مال أهل سنت هست ولی دستوراتش و من چک کردم با دستورات شیعه مغایرتی نداره. کانال اعمال صالحین اونم اول برو دیدن مطالب در خواب و انجام‌بده. نرو پیش دعانویس اونا پول میگیرن و یه مدت از شرش خلاص میشی و دوباره برمیگرده این بار قوی تر.

اصطلاحا عارض بهش میگن. عارض جنی هست که به واسطه حسد و یا طلسم در بدن موظف به آسیب میشه و اگر عارض وسط راه ولش کنی خیلی قوی میشه.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
نه بابا مثل باحیوان یا ادم میبینی نزدیکی میکنی یا شهوتت وخیلی زبادمیکنه که خودارضایی کنی

وای اینو از کجا میدونید؟دقیقا اینطوریه

باید چیکار بکنم؟

هیچ هم زیبا نبودی ، من تورا زیبا کشیدم...🌙
[QUOTE= 278665521 ]اره دیگه رابطه ی کامل[/QUOTE] دیدی چون مسخره میکنن و ی سریا ک اصلا اعتقاد ندارن! ...

عزیزم خاهش میکنم اگه شماره کسیو داری میتونه مشکلمو برطرف کنه بهم بده

بقره ۳جزء

بله ۳ جز هست.

اول تحدیرش و دانلود کنید. روزای اول میتونید با ترتیل بخونید حدود ۲ساعت و نیم طول میکشه ولی دیگه وقتی مطمئن شدید غلط نمیخونید با تحدیر بخونید و ۱ساعت و ۱۵ دقیقه میشه و حداقل ۵۱ روز باید خونده بشه حتی در زمان پریودی.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان