2777
2789
عنوان

همزاد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 8169 بازدید | 217 پست
[QUOTE= 278664977 ] خانوم اینا رو از کجا در میاری انسان از جن حامله نمیشه. [/QUOTE] عزیزم فکنم ...

مگه اون چرندیاتی که تو فضای مجازی میخونی باور داری.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی فقط خاب میبینی و توخاب‌ ارضا میشی دس ننیزنن؟

برا من دست میزنن 

یه بار چند سال پیش که این اتفاق افتاد داشت انداممو ازار میداد با دست. من تو خواب و بیداری به زور کلمه ی الله رو به زبون اوردم. ناگهان مثل یه صائقه که بزنه و اونو سرنگون کنه از جا پرید و محو شد 

هیچ هم زیبا نبودی ، من تورا زیبا کشیدم...🌙

ینی هروقت خواب رابطه ببینی داستان اینه؟

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
ببین تو نت سرچ کن سایت دایی ابراهیم اول کشف مطلب و ببین که بفهمی این از کجا اومده. ببین گلم جن عاشق ...

من از دایی ابراهیم  یه بخور مثل اسفند دود کردن گرفتم نمیدونی چه شری تو خونمون افتاد اخر نتونستم دودش کنم خودم دست و پام شدید میلرزید مثل دیوونه ها شده بودم

اینکارو کردم خیلی اسیب زدن بهم اصلا نمیتونستم ادامه بدم

من روزای چهلم میخواستم قران پاره کنم.

تا صبح گازم میگرفتن. اصلا همین کار و میکنن تا تو ولش کنی.

من میدیدمشون. من و میترسوندن. من مذهبیم مدام فکر خودکشی مینداختن تو سرم 

باید طاقت بیاری. جن کافر داری. یه سری راهکار دیگه هم هست.

ولی شما نمازخون هستی چقدر أهل عبادت هستی؟

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
من از دایی ابراهیم  یه بخور مثل اسفند دود کردن گرفتم نمیدونی چه شری تو خونمون افتاد اخر نتونستم ...

خو پس عارض هستش.

باور کن وقتی رقیه صاعقه میخواستم گوش بدم اونقدر میترسیدم. دراز کشیدم گفتم خانم زهرا چادر خاکیتو بنداز روم. بعد گوش دادم. از بینیم بوی دود میومد یعنی میلرزیدم.

ولی اونا فقط میترسونن. از بس خودشون میترسن.

حالا چی هست؟ دایی گفت طلسم؟  یا چی؟

من روزای چهلم میخواستم قران پاره کنم. تا صبح گازم میگرفتن. اصلا همین کار و میکنن تا تو ولش کنی. من ...

منم فکر خودکشی به سرم میزنه به سرم اینا اخر منو بدبخت میکنن

من روزای چهلم میخواستم قران پاره کنم. تا صبح گازم میگرفتن. اصلا همین کار و میکنن تا تو ولش کنی. من ...

خاهرمن اوایل که اینطدر شده بود خیلی بدش میومد از قران به مامانم میگفت نخوووون الان میام اتیشش میزنم نخون اتیش به جونم ننداز ولی الان بابام صب تاشب قران میخونه هیچی نمیگه خاهرمنو که رسما دیونه کردن هیچی از دنیای اطرافش نمیفهمه😔

منم فکر خودکشی به سرم میزنه به سرم اینا اخر منو بدبخت میکنن

خدانکنه دعا بخون قران بخون ازته قلبم دعا میکنم که ولت کنن هرکی باور نکنه من باور میکنم چون به چشم دیدم سر عزیزترین کسم اومده