2777
2789
عنوان

همزاد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 8169 بازدید | 217 پست
منم فکر خودکشی به سرم میزنه به سرم اینا اخر منو بدبخت میکنن

تموم میشع

من رد کردمش 

اولش سخته

من سنم از شما بیشتر هستش. مدت بیشتری تو بدن من موندن.

ولی افکار خودکشی تموم شد. انگار یکی پاشو از روی حافظه ام برداشته

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت جن کافر

پس طلسم نیست. الحمدالله

من طلسم داخل قبر و .... داشتم

پس شما زودتر از شرش خلاص میشی

بزار بهت بگم اولین کاری میکنه یه قران کامل کوچولو، مینیاتوری پیدا کن و همراهت کن. اینقدر خوبه. 

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
چه تجربه های ترسناکی دارین از صمیم قلب خدارو صدا بزنین و سرنوشتو بهش بسپارین محاله خدا به دادتون ن ...

والله قسم اونقدر چله گرفتم.

اونقدر خدا رو صدا زدم

اونقدر ختم گرفتم

بعضی روزا چهار ساعت تو جا نماز بودم

مگه اون چرندیاتی که تو فضای مجازی میخونی باور داری.

وقتی برات پیش نیومده باشه باور داشتن و نداشتنش مهم نیس!

ولی عین خیلی از خانم های ک توی این تاپیک هستن  برات پیش بیاد و واقعا اذیت بسی مجبوری باور کنی

وقتی برات پیش نیومده باشه باور داشتن و نداشتنش مهم نیس! ولی عین خیلی از خانم های ک توی این تاپیک ...

چرا نمیگی چطور شده بودی چه علائمی داشتی خاهرمن ۱۵ ساله درگیره جوونه شوهرش طلاقش داد بچشو برداشت برد یه بازم بچشو ندیده اصلا انگار تواین دنیا نیست توعالم خودشه دائم آینه دستشه نگاه آینه میکنه میخنده گاهی مامانمو میزنه گاهی فهش میده رسما دیونه شده 

تو که اینهمه راه رفتی به یوتیوپ به اون کانال هم سر بزن.

راقی مطمئن میخوای از کجا پیدا کنی؟ یه وقت تنها نری پیششون

عزیزم خاهش میکنم اگه شماره کسیو داری میتونه مشکلمو برطرف کنه بهم بده

من پیش   سید رفتم  برام دعا نوشت گفت یک ماه میرن!

توی این یک ماه باید شرایطتو عوض کنی!

بمن کفت  باید خیلی لاغر بشی!

گفت باید حرز امام جوادو ب همه اتاقا بزنی  بوزودی خونه ام بزنی !

ایت الکرسی وی  دعای دیگه تم خودم زدم!

۴ قلم خودم نوشتم  با دست خودم ب  اتاقا زدم  

و‌توی این یک ماه ک ی زمان خاصی هم بود! دقیقا از روز اول محرم  شروع شد   تا چهل روز !

من دقیقا   جمعه ب اول  ماه  محرم  عقد کردم! 

اخوند گفت جشن نباشه و شادی  هیچ اشکالی نداره   مام  محرم شدیم  چند  روز بعدشم رفتیم  محضر عقد کردیم!  

و ارون موقع تا الان  ۱سالی  میگذره ک شکر خدا نیس! 

خونه ی خودمم ک میخاستم بیام باز گفتم برای خونمم  ی دعا نوشت   همین  اوبزون جلو در خونه  همین وسلام!    شکرخدا راحتممم     بهم گفت همزاد مانع ازدواج و بچه میشه! بهم گفت برای بجه دار شدنتم باید بیای ک رفتم پیشش!