2777
2789
عنوان

همزاد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 8169 بازدید | 217 پست
الان شما خوب شدین مشکلی ندارین با این راههایی ک رفتین؟

مآل من طلسم بود و شرایطش فرق میکنه. 

دیگه نمیبینمشون و نمی ترسم ازشون راحت قران میخونم. فقط اونی که تو گلوم هست در نیومده. 

ولی خانوادم دیونه میشدن خواستکار میومد اینا منو میکشتن. الان خانوادم اروم شدن، جنگ و دعواها تموم شده. کلا آرامش برگشته به زندگیمون ولی کامل نرفته‌. ولی تحصین میکنم. بهم گفتن داره تموم میشه باید طاقت بیارم

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
عزیزم من یه مدت دچارش بودم کسی که احضار میکردرو با مصیبت پیدا کردیم  روحمو احضار کرد من به جزیی ...

من از بچگی اینجور بودم یکساله ک خوب  شدم! ولی  بچه ی خالم هم هیمنجوری عین منه!  ب خالم کفتم ولی اون اعتقاد نداره بهم خندید!  ولی  منو مامانم چ بلاها ک سرمون نیومد!  من  خوشگل تحصیل کرده ی  پولدار  توا ۲۹ سالگی ی خاستگارم نداشتم سر این !   همین ک  شرشو از سرم رد کرد  تو محرم   تو  ۴ روز   چهل تا خاستکار داشتمم  بخدا قسم  یکی ظهر میومد یکی  شب !   ک اخرش  زن شوهرم شدم دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=278670311]میخونم کلی[/QUOTE]

ایت الکرسی جواب نمیده ک!  تو کل فرانم قبل خواب بخونی همونه؟  بعد من ی مرحله رسیده بودم ک   موقعی ک بهم دست میزدن هم بسم الله میکفتم باز نمیرفتن  اولاش میفتن بعدش پیشرفته شده بودن

من پیش   سید رفتم  برام دعا نوشت گفت یک ماه میرن! توی این یک ماه باید شرایطتو عوض کنی! ب ...

منم اویل ازدواج همش تو خواب ارضا میشدم یا با یکی رابطه داشتم وقتی از خواب پامیشدم ببخشیدا ولی انگار با صد نفر رابطه داشتم در این احساس سنگینی میکردم ولی الان دیگه نمیبینم حدودا یسالی گذشته ولی بچه دار نمیشم دلیلش میتونه اون باشه؟؟

[QUOTE=278670772]شما بهتون نگفتند علتش چیه؟ چرا همزاد پیدا کردین؟[/QUOTE]

مال من ارثی بوده!  مادر بزرگم داشته!  بعد مادرم !  بعد من !

بمن گفت شک نکن بچتم داره ! 

ارثی هستش!  ولی گفت  شرایط ذهن بچه و مدل اکتیو بودن بچه ام  شرطه!  ی پسرخاله دارم اونم عین بچگی های منه! ب خالم گفت ثم گفت ن تو دیونه بودی بچم دیونه نیس! ولی  قشنک منه! من از بچگی  دوست جنی داشتم باهاش بازی میکردم!    الان دقیقا اون بارهمون بازی میکنه

[QUOTE=278670936]چه جور جاها مثلا[/QUOTE]

جاهای ک چاکراه داره     چون بدن من چاکراه رو باز میکنه  گفتن نباید برم    منم نمیرم! هرجای برم ببینم اینجوری در میرم!

هر ادمی  ببینم ک این مدلی  در میرم! 

چون من حس میکنم کسای ک مشکل دارنو 

[QUOTE=278670989]منم اویل ازدواج همش تو خواب ارضا میشدم یا با یکی رابطه داشتم وقتی از خواب پامیشدم ببخشیدا ولی انگار ...[/QUOTE]

فقط ی رابطه نمیشه دلیل باشه  ک داری همزاد یا ن!  شرایط داشتن همزاد تو گوکل هس بخون ببین همشو داری  یا ن!

و اینکه من سید نیستم ک  من خودم  قربانی بودم   ک یکساله پاکم