2777
2789
عنوان

همزاد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 8169 بازدید | 217 پست
[QUOTE= 278671455 ]من وقتی تو خونه تنهام همش با یکی حرف میزنم اصلا نمیتونم ترکش کنم[/QUOTE] میبینیش ...

نه چیزی نمیبینم از جایی هم صدا نمیاد ولی بعضی وقتا ک یهو سرمو برمیگردونم یه سایه میبینم ک زود رد میشه یا اینکه حین حرف زدن بدنم مور مور میشه سردم میشه

[QUOTE=278672092]نه چیزی نمیبینم از جایی هم صدا نمیاد ولی بعضی وقتا ک یهو سرمو برمیگردونم یه سایه میبینم ک زود رد میش ...[/QUOTE]

این ک عادی! من ی سری گفتم اگر کسی تو این خونه هس ی نشونه بده بفهمم  لوستر افتاد 😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE= 278672092 ]نه چیزی نمیبینم از جایی هم صدا نمیاد ولی بعضی وقتا ک یهو سرمو برمیگردونم یه سایه ...

😂 چ ترسناک!

من همش بایکی دعوا میکنم خودم میگم بعد خودمم جوابمو میدم🤦🏽‍♀️ اصلا دست خودم نیس شوهرم یبار اومده ود خونه نفهمیده بودم گف چرا با خودت حرف میزنی

از کجا میدونی  یکی تو گلوته ؟

چون حسش میکنم. یه بار موقع گوش دادن رقیه شرعیه خارج شد و دوباره برگشت.

من سالها نميتونستم قران بخونم. مذهبی هستم

ولی وقتی قران میخوندم گلو درد میشدم فکر میکردم زیاده روی میکنم تو تلفظ.

اصلا قران خوندن برام مصیبت بود.

یادمه دانشجو بودم موقع کار قران میزاشتم گوش میدادم یعنی دیونه میشدماااا ولی بزور خودم و وادار میکردم. بزور ختم قران‌میگرفتم.

دوباره چند وقت میرفتم سر قران انگار نه انگار اصلا بلد نبودم قران بخونم.

وقتی نماز باطل السحر دایی ابراهیم و میخوندم انکار سرم شکافته میشد تو دلم درد شدید یه وضعیاااا. 

هنوز موقعی که عبادت سنگین انجام بدم انگار تو گلوم میچرخه و تو دلم میچرخه.

رفتم پیش متخصص گفته داره تموم میشه

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
نه چیزی نمیبینم از جایی هم صدا نمیاد ولی بعضی وقتا ک یهو سرمو برمیگردونم یه سایه میبینم ک زود رد میش ...

شاید عمار المکان هستش

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
من باردارم شنیدم اگر برم قبرستان ممکنه بچه ی توی شکمم همزاد پیدا کنه. خیلی دلم برای مادربزرگم تنگ شد ...

نه خانوم این حرفها چیه

میگن زن باردار جنازه نباید ببینه. چشم بچه اش شور میشه. واقعا میشه هااااا. دخترخاله من چشم داره شوررررررر 

یعنی چی عزیزم؟

ببینید خیلی از خونه ها توش اجنه ساکن هستند ولی اصلا به ما کاری ندارن. عمر اونها به هزاران سال میرسه. اگر کافر نباشن معمولا زندگی خودشون  میکنن و کاری به شما ندارن.

اگر بخوای بیرونشون کنی راهکار هست ولیکن ممکنه برن و جای اونا یه سری اجنه مسلمان بیان و یا هیچی نیاد ولی ممکنه اگر نخوان برن اهل خونه رو اذیت کنن.

ببین گلم سرکه انگور طبیعی و با سوداب ۱۵ دقیقه میجوشونی. ولی دقت کن این رو جن بریزه میسوزندش. از لحظه ای که جوشید هر جا خواستی بریزی با صدای معمولی مگی بسم الله علف سداب و چهار گوشه خونه می‌ریزی و من حتی میخوام باقی تفاله رو تو سطل بریزم میگم بسم الله علف سداب.

احتمال داره با همین روش برن.

معمولا چند هفته تکرار کن. قبلش ۱۰ تا ایت الکرسی بخون و به خودت فوت کن‌.

البته رقیه الشرعية تطهیر منزل هم هست بگردی و بزاری عالیه

من فک میکنم کسی برام دعا گرفته البته کسی ام تهدیدم کرد چندبار ک ازین کارا میکنن میشه راهنمایی کنی چج ...

ببینید چشم زخم همون کار جادو رو میکنه. حسود همون کار جادو رو میکنه. یعنی گاهی شما چشم خوردید ولی فکر می‌کنید طلسم دارید. 

من دستورات کشف و نميتونستم انجام بدم. هر وقت دستور کشف میخواستم انجام بدم نميتونستم بخوابم. ولی وقتی نماز باطل السحر دایی و شروع کردم به خوندم تقریبا هر چند شب یکبار خواب دیدم. طلسم تو قبر و دیدم و ..... 

ببین گلم گاهی هم جادو نیست مثل همین خانومی که گفته همزاد داشته. گاهی جن عاشق هست.

اول باید متوجه بشی علت چیه.

سایت دایی ابراهیم دستور کشف داره.

به اراده خداوند تو خواب نشونت میدن. این جور قلبت آگاه میشه.

اگه اینکار هارو نکنم چی میشه ؟

هیچی نمیشه گلم.

شما اشرف مخلوقات هستید اونا هیچی در برابر شما نیستن.

چند راه حل بهت میگم اینا اصلا سخت نیست و اجنه رو هم اذیت نمیکنه. همونجایی که فکر می‌کنید جن هست. حدیث کسا بخونین چند نفر باشین بهتره. با صدای نسبتا معمولی ولی با وضو و حجاب. حتی شمع هم روشن کنید خوبه. حدیث کسا موکل روحانی داره وقتی اونا بیان احتمال داره اینا کلا برن و یا اینکه دیگه کاری باهاتون نداشته باشن. چند روز ادامه بدین. کلا حدیث کسا حاجت میده عالی.

اسفند و کندر هم ۲۰ دقیقه قبل از اذان مغرب تو خونه دود بدید اونم راه ساده و بدون ضرر هستش. کندر هم عالیه. اینم رفع بلا میکنه.

من خانواده ام نمیزارن وگرنه عشقم این بود تو خونه روضه بندازم. اون وقت کدوم جنی جرات داره جایی که روضه خونده میشه بمونه.

منم اینطوریم تو خواب باهام رابطه داره خیلی ام دچار فلج خواب میشم نمیتونمم برا کنکور بخونم ینی همزاد ...

خودت داری میگی فلج خواب... 

توهمات در هنگام فلج خواب به سه دسته تقسیم میشوند:

☆ توهمات مزاحم،  که شامل احساس یک فرد خطرناک یا حضور شخصی در اتاق است.

☆ توهمات فشار قفسه سینه ، که به آن توهم انکوبوس یا بختک نیز گفته می شود، می تواند احساس خفگی ایجاد کند. اینها اغلب همراه با توهمات مزاحم رخ می دهند.

☆ توهمات وستیبولار حرکتی (VM) که می تواند شامل احساس حرکت (مانند پرواز) یا احساسات خارج شدن روح از بدن باشد.

نقش توهمات

به عبارت دیگر، شما چیزی را که در آنجا نیست درک میکنید.
مثل این است که شما هنگام خواب بیدار هستید.
توهمهای مرتبط با فلج خواب را میتوان به چهار دسته تقسیم کرد: تجارب بینایی، شنوایی، بویایی و لمسی.

توهم بصری
تجربه بصری میتواند بسیار عمیق باشد.
بسیاری از افراد از حضور یک چهره غالباً به عنوان یک چهره تاریک،  سایه یا یک شبح، حرف میزنند.
 که ممکن است درست در حاشیه دید شما در کنار تخت خواب باشد.
 برخی افراد گزارش میدهند که افراد زیادی را در اتاق مشاهده میکنند.
 برخی دیگر  چراغهای چشمک زن یا چراغهایی را میبینندگاهی نیز آنها میبینند که چیزهایی در اتاق شناورهستند.

توهم شنوایی
بسیاری از افراد صداهای مختلفی میشنوند.
ممکن است زبان مورد استفاده خارجی باشد.
 زمزمه، فریاد زدن و خندیدن وجود داشته باشد.
تقریباً هرچند وقت یکبار صدای بلند و  زوزه
 گزارش میشود. 

بعضی از افراد تنفس، قدم زدن، یا صدای زنگ زدن را میشنوند. حتی ممکن است صداهای غیرمعمول مانند کالسکه اسب نیز درک شود.

توهمات لمسی
یکی از بیشترین پدیده هایی که در فلج خواب گزارش شده، توهم لمسی است.
 بسیاری از افراد فشار یا تماس را توصیف میکنند. 
احساس سوزن سوزن شدن، بی حسی یا احساس لرزش را گزارش میدهند.

برخی دیگر احساس شناور بودن، پرواز یا سقوط را توصیف میکنند.
تعداد معدودی از افراد احساس سرمازدگی یا یخ زدگی میکنند.

(((حتی ممکن است این حس وجود داشته باشد که از لحاظ جسمی درحال حرکت یا بیرون کشیده شدن از تخت خود باشند و حتی احساس اینکه کسی درحال تجاوز به آنها میباشد))) 

این تجربه گاهی با حس کشیده شدن از زیر تخت، پرواز یا لرزش‌هایی در سرتاسر بدن همراه است.

توهمات بویایی
نادرترین توهم در فلج خواب، بویایی میباشد.
مانند سایر انواع توهمات، شما میتوانید طیف وسیعی از بوها را  تجربه کنید. 

نه بخدا اینجوری نی واقعا تو واقعیتم همش بدبیاری دارم 35 سالمه هرجا میرم شغلم جور نمیشه لیسانسم دارم

تو خواب چطوری هستی چه حالتهایی داری که اذیتت میکنن گطوری اذیتت میکنن؟