2777
2789
عنوان

همزاد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 8169 بازدید | 217 پست
ببین من سالها مشکلات روحی داشتم ازین مشاوره به اون مشاور همه میگفتن شما سالم هستید و شرایط شما رو بی ...

ماخیلی دکتر بردیمش خیلی داروهاش روعوض کرد الانم دارو مصرف میکنه چون اگر نخوره شب تا صبح راه میره ومیخنده اصلا نمیخابه وقتی دارو میخوره میخابه دختر تمیییز وزرنگی بود ولی الان اصلا به بهداشت اهمیتی نمیده واز دنیای ما فاصله گرفته علاقه شدیدی به آرایش کردن وآینه داره همیشه آینه دستشه ونگاه میکنه ومیخنده گاهی باخودش حرف میزنه اولا که تازه اینطور شده بود جیغ میزد میگفت میبینمشون صورتاشون ترسناکه صورتش مثلثه توحمام با لباس میرفت میگفت نگام میکنن مادر وپدرمو پیر کرده جونی خودش برباد رفت خداااا هیچ کس رو دچار این مشکلا نکنه به حق علی نسبت به قران خوندن اولا خیلی بیتاب میشد ولی الان نه چون بابام خیییلی قران میخونه توخونه 

عزیزم این آقا گفتند که اینو گوش بدین اگر خدای نکرده جن داشته باشین نمیتونین گوش بدین من الان دارم بر ...

میدونم رقیه شرعیه چجوریه و مدل های مختلفش و گوش میدم و برای هیچ کس مضر نیست. مشکل اینجاست اگر بیمار عارض داشته باشه و درمانی شروع بشه و رها بشه، عارض و یا همون جن مسئول بیماری قوی تر میشه. 

به هر حال ایشون أهل تسنن هستن که حدیث کسا رو خرافات میدونن

چرا براش کشف نمیزنی؟

کشف دیدن مطلب در خواب هست.

تو سایت دایی ابراهیم در مورد کشف هست.

کامل نیست ولی به هرحال به خواهرتون صدمه نمیزنه.

جسارت میکنم ولی قبل از مراجعه به هر شخصی استخاره بگیرید تا خدای نکرده شخص نادرستی نباشه.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم رقیه شرعیه چجوریه و مدل های مختلفش و گوش میدم و برای هیچ کس مضر نیست. مشکل اینجاست اگر بیمار ...

کسی که بغض وکینه مولا علی رو داشته باشه قبول ندارم دیگه هم دنبال این چیزا نمیگردم چون من علمشو ندارم طبق معمول خدا روصدا میزنم به زبون خودم بالاخره صدام به گوشش میرسه میدونم😔

ماخیلی دکتر بردیمش خیلی داروهاش روعوض کرد الانم دارو مصرف میکنه چون اگر نخوره شب تا صبح راه میره ومی ...

عزیزم خواهر شما واقعا علایم طلسم و جن و داره.

اصلا خود ری اکشن به قرآن ساده ترین راه حل شناخت بیماری هست.

باور کن هی میام یه چیزی بگم و میترسم که نادرست بگم

ولی خواهر شما کمک بیرونی میخواد. خودش که نمیتونه. باید تحت نظر کسی کمکش کنید.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
کسی که بغض وکینه مولا علی رو داشته باشه قبول ندارم دیگه هم دنبال این چیزا نمیگردم چون من علمشو ندارم ...

جآنا سخن از زبان ما می‌گویی 

کسی که بغض وکینه مولا علی رو داشته باشه قبول ندارم دیگه هم دنبال این چیزا نمیگردم چون من علمشو ندارم ...

درخواست دوستی دادم

یه چیز تو خصوصی بهت بگم

عزیزم خواهر شما واقعا علایم طلسم و جن و داره. اصلا خود ری اکشن به قرآن ساده ترین راه حل شناخت بیمار ...

خیلی دوست دارم کمکش کنم از این برزخی که توش گیر کرده نجاتش بدم ولی نمیتونم چه طور کمکش کنم بابامقبل مریضی خاهرم قران میخوندولی نه اینقدر زیاد حالا درسه روز یه دور قران رو دوره میکنه کار شب وروزش شده قران فقط به خود خدا پناه بردیم مادرمم زن باخدایی هست دعا وقران زیاد میخونن من میترسم ناخاسته پای اونارو به زندگی خودم بازکنم خودم هیچی بچه هام شوهرم نگرانشونم کسی روهم نمیشناسیم کمکمون کنه همه رمال وشیاد حتی همونم رمال وایناروهم سراغ نداریم 

خیلی دوست دارم کمکش کنم از این برزخی که توش گیر کرده نجاتش بدم ولی نمیتونم چه طور کمکش کنم بابامقبل ...

دوست عزیز شما هم تاپیک های kimia_110 رو از تاپیک دوم به بعد بخون خودت متوجه میشی باید چکار کنی

شما خودت به رقیه شرعی که توسط ایشون خونده شده گوش دادین؟

عزیزم این رقیه شرعیه رو گوش کن منتسب به جانم به فدایش حضرت علی علیه السلام. کسی جن داشته باشه این خودش یه نوع درمان کمکی هست انشالله

https://www.aparat.com/v/qrF0A

یعنی چی که قابل تشخیص میشه یعنی باچشم قابل دیدن میشه ویا آزارهاش بیشتر میشه؟دلم میخاد رقیه شرعی رو ب ...

هيچ جاي نگراني نيست بذار گوش بده رقيه ايي كه فرستادم عم هست ما بش ميگيم الرقية الشامله يعني شما همه حالتها ميشه شما نبايد از موجودي به نام جن بترسيد بستگي به حالت خواهرتان هست كه چه حالتي دارد حالت تا حالت فرق ميكند بعضيا فقط سردرد شديد ميگيرن بعضيا دچار صرع ميشن بعضيا هذيان ميگن بعضيا اصلا به حالتي رسيدن كه كنترل ادار ومدفوعشون دست آنها نيست واين خطرناكترين حالت هست بش ميگيم صرع الجنون