2777
2789
عنوان

همزاد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 8169 بازدید | 217 پست
راقي شرعي كسيست كه پايبند سنت رسول الله صلى الله عليه وسلم باشه دكون باز نميكنه كه مردم بيان واسش خو ...

ببخشید شما کجایین فالگیر هستین ؟خوب مادقیق نمیدونیم چرا خواهرم این طور شدولی دکتر زباد بردیم به دردش نخورد شما میتونین تشخیص بدین که چش شده ؟

ببخشید شما کجایین فالگیر هستین ؟خوب مادقیق نمیدونیم چرا خواهرم این طور شدولی دکتر زباد بردیم به دردش ...

خواهرم من يك فرد عامي هستم نه فالگيرم نه رمال ونه ساحر ونه كاهن اين افراد مشرك هستن وخود را عالم يا سيد يا روحاني جا ميزنن گول اين افراد هيچ وقت نخوريد 

راه شناخت اين افراد دجال خيلي سادس،معمولا اگر ساحر واقعي باشه اول اسم خودت واسم مادرت ميخواد يا لباسي يا اثري از مريض را ميخواد يا به شما ميگويد يه چيزي را براي قرباني براي او بياريد،مرغ،گوسفند....يا به شما يك دعا كه معمولا از نوشته داخل آن خبر نداريد را به شما ميده وميگويد همراه خود داشته باشيد يا به وقت غروب آن را بسوازنيد يا با آن حمام كنيد يا فلان غذا را نخوريد يا به مدت معين فلان ادعيه كه پر از شرك و كفر بالله متعاله رو بخونيد وشما ندانسته آنها رو بر زبان مياوريد،، هيچ وقت پيش اين افراد دنبال شفاء نگرد شفا دهنده فقط وفقط الله متعاله وما يك سبب هستم ورقيه شرعي يك سبب است،،اگر ميخواي بدوني خواهر جن داره يانه اين رقيه شرعي كه مينويسم از گوگل دانلود كن وبذار خواهرت گوش بده اگه عادي بود چيزيش نيست واگر جن داشت مشخص ميشه حالش بد ميشه گاها لرزش ميگيره يا ممكنه بيهوش بشه يا سردرد ميگيره كه نتونه گوش بده تو گوگل بزن (الرقية الشرعية احمد العجمي) اينو دانلود كن بذار گوش بده اگه داشت خبرم كن سعي ميكنم برنامه بش بدم وبگم چي واسش بياري 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شما کجایین فالگیر هستین ؟خوب مادقیق نمیدونیم چرا خواهرم این طور شدولی دکتر زباد بردیم به دردش ...

بعد همه امور به سحر وجادو گره نزنيد قبل اينكه دنبال درمان روحي باشيد حتما حتما اولش به پزشك مراجعه كنيد پزشك مغز اعصاب بريد معمولا پزشك از درمان امراض روحي عاجز است و نميتونه درمان كنه شايد با يه سري قرص آرام بخش بتونه مريض روحي رو براي مدتي اروم كنه ولي هيچ وقت درمان نميشه حتما اگر مرض جسمي بود يا اختلال عصبي بود با توجه به پيشرفته شدن طب محاله طرف درمان نشه البته ناگفته نماند درمان زمان ميبرد اميدوارم متوجه منظورم باشيد حتما اول پيش پزشك مراجعه كنيد اگر نتيجه نگرفتيد به احتمال بسيار زياد مرض روحي (جن زدگي) داريد

أسأل الله العظيم رب العرش العظيم أن يشفي مرضى المسلمين

اين عمل شيطاني رو اينجا پخش نكن خانم حذفش كن تا گزارش ندادم،، گزارش تحريف قران ميدم،،عزيزان اي ...

من نمیدونم شیطانی هست یا نه 

تو پیجش خیلی دعاها دیدم که قابل اعتماد بود 

حالا دیگه نمیدونم واقعا چطور ادمیه 

راستش این چیزا که میگه بعضی هاشا جای ندیدیم 

مثلا مثل این

اینا گفته بکنید برای کسی که سحرو جادو داره متوجه میشید الله اعلم 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

ببخشید احمد عجمی سنی هستند یا شیعه؟

پیش نماز عربستان سعودی هستش. نمیدونم سنی یا وهابی هستش.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
میگن چن تا رقیه شرعی هست که کاربرد هرکدوم یه چیزی هست درسته؟

دقیقا

رقیه شرعیه درمان نیست کمکی هست. یعنی ضعیف کننده جن و طلسم هست. بعد از گوش دادن به رقیه شرعیه اول جن و یل عارض پنهان میشه. بعد از چند بار گوش دادن دیگه پنهان نمیشه و قابل تشخیص میشه

ولی وضعیت خواهر شما یه جوریه که آدم میترسه چیزی پیشنهاد بده اوضاع بدتر بشه

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
شما خودت به رقیه شرعی که توسط ایشون خونده شده گوش دادین؟

من مدام رقیه شرعیه گوش میدم. بیشتر رقیه های شرعیه رو برادران اهل سنت خوندن و بعضی واقعا عالی هست.

ولی ایشون رو نه.

دقیقا رقیه شرعیه درمان نیست کمکی هست. یعنی ضعیف کننده جن و طلسم هست. بعد از گوش دادن به رقیه شرعیه ...

یعنی چی که قابل تشخیص میشه یعنی باچشم قابل دیدن میشه ویا آزارهاش بیشتر میشه؟دلم میخاد رقیه شرعی رو بزارم خاهرم گوش بده ولی میترسم ندونسته یه کاری کنم که اوضاع بدتر بشه الان خودم دارم گوش میدم 

یعنی چی که قابل تشخیص میشه یعنی باچشم قابل دیدن میشه ویا آزارهاش بیشتر میشه؟دلم میخاد رقیه شرعی رو ب ...

رقیه شرعیه در مورد چی گوش میدی؟ ببین رقیه عام هست برای طلسم جداست و برای جن عاشق و همه چیز هست.

ببینید با هندزفری گوش بدید و صدای نسبتا بلند من اولین بار زیر پوست تنم هستش کردم و اصلا خودشو نشون میده. 

من حتی قبل ازینکه اون خواب و ببینم یه بار رقیه طلسم گوش میدادم دیدم یه جاش میخوام فریاد بزنم 

بعد مجدد از اول گوش دادم به مدفون در قبر که می‌رسید انگار میخواستم فریاد بکشم.

ببینید شما نمی‌تونید رقیه شرعیه گوش بدید و بعد ولش کنید حداقل هر درمان و ۴۵ روز باید گوش بدید

یعنی چی که قابل تشخیص میشه یعنی باچشم قابل دیدن میشه ویا آزارهاش بیشتر میشه؟دلم میخاد رقیه شرعی رو ب ...

ببین من سالها مشکلات روحی داشتم ازین مشاوره به اون مشاور همه میگفتن شما سالم هستید و شرایط شما رو بیمار میکنه.

از وقتی تو کار دعا و قران برا طلسم افتادم مشکلات روحیم ۸۵ درصد درمان شد. من با خودم عهد بسته بودم در این موارد به کسی چیزی نگم. ولی وقتی این تایپیک دوستمون و دیدم گفتم بگم‌شاید کمک برا کسی باشه.

ولی در مورد خواهرتون زبانم قاصر هست

رقیه شرعیه در مورد چی گوش میدی؟ ببین رقیه عام هست برای طلسم جداست و برای جن عاشق و همه چیز هست. ببی ...

عزیزم این آقا گفتند که اینو گوش بدین اگر خدای نکرده جن داشته باشین نمیتونین گوش بدین من الان دارم برای این گوش میدم به نیت دیگه ای نیست شکر خدا من خودم مشکلی ندارم واوناروتوزندگیم حس نمیکنم براخاطر خاهرم وارد این تاپیک شدم تاشاید یه راهی پیدا بشه الان بیشتر از خودم نگران بچه هام هستم که بهشون آسیبی وارد نشه به من گفتن رقیه شرعی احمد العجمی رو دانلود کن منم همین کار رو کردم وهمش سوره های قران هست که قاری میخونه وخیلی آیت الکرسی