2777
2789
عنوان

همزاد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 8169 بازدید | 217 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ربطی نداره تو بیداری ام همیشه کارام جور درنمیاد سال هاست درگیر این مشکلم

السلام عليكم، پيامتو خوندم واقعا ناراحت شدم بايد به قضا وقدر الله راضي باشي خواهرم هيچ وقت نااميد نباش پايبند نماز و روزه و رقية شرعي وأذكار وارده در سنت پيامبر صلى الله عليه وسلم باش با توجه به تجربه ايي كه با بعضي از بيماران دارم احتمالش هست مس عاشق داشته باشيد معمولا اين تجاوزها گاها طوري صورت ميگيرد كه مس عاشق بشكل برادر شما يا پدر شما يا بعضياز  اعضاي خانواده كه محرم شما هستند خودش را در مي آورد وبه شما تجاوز ميكند يا بعضا طوري تجاوز ميكند كه اثرات آن بر بدن شما نمايان باشد  

خابم ولی بعد رابطه بیدار میشم اعصابم خوزد میشه که باز اومدن تو خابم بهم دست زدن

اذكار خواب بخون هيچ وقت نميتونه تجاوز كنه براي دفعش هم پايبند رقيه شرعي باش بأذن الله تبارك وتعالى دفع ميشه

من این پیجا دارم ازش بپرس ببین کاری میتونه بکنه 

اين عمل شيطاني رو اينجا پخش نكن خانم حذفش كن تا گزارش ندادم،، گزارش تحريف قران ميدم،،عزيزان اين دعا نيست اين تحريف قرانه واستعانت به شياطينه وحتى افراد سالم اگر اين نوشته شيطاني رو بنويسن ممكنه دچار جن زدگي شون خيلي مراقب افراد جاهل باشيد 

🥺🥺شانسه من😔

شما نماز یومیه ت سر وقت؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من از دایی ابراهیم  یه بخور مثل اسفند دود کردن گرفتم نمیدونی چه شری تو خونمون افتاد اخر نتونستم ...

شما خودت ندونسته با اين اعمال شيطاني بر خودت قوي كردي اين راهش نيست به والله شفا پيش اين شيادان وساحران نيست شما چرا اينقدر از شرع الله متعال دوريد با رقيه شرعي دفع كن بايد يه برنامه درماني واسه خودت درست كني وطبق اون برنامه پيش بري يه سري اعشاب از عطاري بايد تهيه كني بعدا بصورت مفصل نحوه درست كردن برنامه درماني رو ميگم 

تو که اینهمه راه رفتی به یوتیوپ به اون کانال هم سر بزن. راقی مطمئن میخوای از کجا پیدا کنی؟ یه وقت ت ...

راقي شرعي كسيست كه پايبند سنت رسول الله صلى الله عليه وسلم باشه دكون باز نميكنه كه مردم بيان واسش خودش اگه تونست پيش مريض بره وبراي رضاي الله رقيه شرعي بخونه و شفا را به الله تبارك وتعالى واگذار كنه از غيبيات حرف نزنه وطوري بلد باشه با مريض چطور رفتار كنه

هیچی نمیشه گلم. شما اشرف مخلوقات هستید اونا هیچی در برابر شما نیستن. چند راه حل بهت میگم اینا اصلا ...

سبحان الله با اين جهل خرافات محاله خوب بشيد خدا رو ول كردن چسبيدن به تبخير وساحر ورمال متأسفم،نارحتم به والله، من نميدونستم اين سايت واسه زنان بارداره فك كردم سايت تبادل نظر هست چند روزه واردش شدم وهدفم اين بود تا به افرادي كه دچار جن زدگي شدن كمك كنم ولي ميبينم طرف نماز نميخونه من چطور بتونم سببي براي شفاي اين بيمار باشم وقتي خودش دري را به روي خودش بسته چطور انتظار دارد الله تبارك وتعالى كمكش كند،اتفاقا افراد جن زده بايد بيشتر همه مؤمن باشن چون يقين كامل پيدا كردن كه خدايي و روز جزايي وجود دارد عالمي وجود دارد بنام عالم جن چرا با وجود اين همه ابتلاء باز از طاعت الله تبارك وتعالى سرپيچي ميكنن،