2777
2789
عنوان

آمپول انوکساپارین و مدفوع سیاه

58 بازدید | 5 پست

سلام دوستان، روزتون بخیر، ببخشید من چند روزیه متوجه شدم باردارم و به علت سقط مکرری که داشتم دکتر برام آمپول انوکساپارین نوشته که هر روز تزریق کنم، راستش از همون روز دوم تزریق تا الان چند روزه که رنگ مدفوعم کاملاً سیاهه (ببخشید که مجبورم واضح بگم)، اینور اونور سرچ میکنم علتش رو میگه ممکنه خونریزی داخلی باعثش باشه، کسی تجربه مشابهی داشته یا اطلاع داره از این موضوع؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بری دکتر برای اطمینان شاید ازمایش بنویسه، ولی ازونجایی که بارداری حتما قرص اهنم میخوری اونم سیا ...

سلام عزیزم مکمل فقط پرگناپرو استفاده میکنم که سری های قبلی میخوردم ولی مشکل اینچنینی نداشتم، بازم ممنونم از راهنماییت

عزیز دلم منم انوکساپارین میزنم ولی رنگ مدفوعم بخاطر مکمل های آهن و اکتی ناتالی که میخورم تیره ست و من حتی برای اطمینان چند روز مکمل هارو نخوردم و به وضعیت عادی برگشتم