2777
2789
عنوان

کیا ازمون نظام مهندسی دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25937 بازدید | 65 پست
ربطی به دانشگاه نداره کتاباش بگیر آزمون شرکت کن  نظارت اجرا طراحی ۳تا آزمونه طراحی باید با دست ...

منابع ازمون نظارت و اجرا رو باید کتاب هاشو تهیه کنم و بخرم؟

یا به صورت جزوات که تو نت هست تهیه و پرینت بگیرم؟

شما چه سالی امتحان دادین؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا منو هم راهنمایی کن به شدت احتیاج دارم

@maryamhana  

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
لطفا منو هم راهنمایی کن به شدت احتیاج دارم @maryamhana    

سلام

سه سال بعد از اخذ کارشناسی می‌تونید در آزمون‌ها شرکت کنید

آزمون نظارت و اجرا خیلی راحته و من فکر می‌کنم بدون مطالعه هم کف نمره قبولی رو میاری

ولی خب منابع رو میتونید برید از انقلاب تهیه کنید و آزمون هم اوپن بوک هست

من ناظر سازه‌ام و منابع آزمون ما با شما متفاوته

آزمون محاسبات برای ما عمران‌ها و طراحی برای شما معماری‌ها سختترین آزمون هست

در سال هم برای نظارت و اجرا یک سهمیه مشخصی دارید

منابع ازمون نظارت و اجرا رو باید کتاب هاشو تهیه کنم و بخرم؟ یا به صورت جزوات که تو نت هست تهیه و پر ...

کتابای مقررارت ملی بخر 

۱کتاب تست سالهای قبل بخر 

آزمون اجرا دتیلهاش بیشتره

سرفصلها با کاغذ لیبل بزن که راحت پیدا کنی 

نظارت و اجرا منابعش عین همه اگه معماری هستی 

کار گرفتن هم بستگی به شهرتون داره که چقدر مهندس کد دار داره مثلا تهران تعداد زیاده سالی ۱کار گیرت میاد 

مسئولیتش خیلی زیاد فکر نکن فقط پول گیرت میاد هر اتفاقی چه در حال اجرا و چه بعد از ساخت بیفته اگه کار به شکایت بکشه شما هم جریمه میشید ولی با درصد متفاوت 

در حال اجرا هم حتما باید مرحله های مختلف بری سرساختمان 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

کتابای مقررارت ملی بخر  ۱کتاب تست سالهای قبل بخر  آزمون اجرا دتیلهاش بیشتره سرفصلها با ...

مرسی عزیزم

ازمون طراحی چطور؟ برای منی که سالها از این فضا دور بودم طراحی قطعا سخته. کلاس های خاصی هست که شرکت کنم و طراحی رو قبول شم؟

چون فکر کنم طراحی دردسرش کمتره و پولشم بیشتره درسته؟

جسارتا شما که هرسه تارو دارید میتونم بپرسم درامدتون چه قدره؟ و از کدوم بیشتره؟

مرسی عزیزم ازمون طراحی چطور؟ برای منی که سالها از این فضا دور بودم طراحی قطعا سخته. کلاس های خاصی ه ...

اگه شرکتها کار کردی و تاحدودی ضوابط شهرداری اطلاع داری مطمئن باش قبولی در غیر اینصورت باید تمرین کنی یه کتاب هست آزمون سالهای قبل و تشریح جوابهاست خیلی خوبه من از اون خوندم 

آزمون طراحی با دسته و تایمش طولانیه ۸ساعت سرجلسه ای بدون استراحت باید سرعت دستت و تحلیل سوال خوب بلد باشی چون سوالات میپیچونن به ظاهر سادست ولی کمی سخته

کار برای طراحی پایه ۳ راستش و بخوای نیست مگر روستاها چون فقط کارهای ۱،۲طبقه میتونی امضا کنی ولی پایه ۲ بشی خیلی کار هست که با شرکتها صحبت میکنی و ازشون کار میگیری 

مبلغش بستگی داره مثلا شهرهای بزرگ که تعداد مهندس زیاده کار بهت کم میرسه مثل تهران بعضی شهرها تک ناظر هست که اونطوری همه پول برای ناظر بعضی شهرها ۴ناظر هست سازه معماری برق مکانیک که درصد بندی داره 

من طراحی استفاده نمیکنم چون پایه ۳ هستم نظارت میزارم 

بهت میگم خیلی مسئولیت داره الان شاید کسی متوجه نشه ولی خدایی نکرده اتفاقی بیفته اونجا متوجه میشن 

الان با توجه به گرونی مصالح ساخت و ساز کم شده من پارسال ۸تا کار گذاشتم امسال ۵تا 

پایه ۳ که باشی معمولا کار متراژ کم بهت میدن متراژهای بیشتر به پایه ۲و۱ میدن و شهری که من هستم ۴ ناظره هست و تعرفه هر شهری با هم فرق داره 

میانگین ماهانه فقط نظارت من ۴میلیونه طراحی پایه ۳ هستم نمیگیرم چون ۱طبقه کی میسازه 

بعصی شهرها تک ناظرست مثلا ۱کار میگیری ۳۰،۴۰ میلیون شاید بشه 

پول هر کار نظام بهت یدفعه نمیده ۳مرحله پرداخت داره اول ۵۰درصد بعد هر کدوم ۲۵درصد 

پایه ت بره بالا درآمدت و کارهات بیشتر میشه الان محل کارم آقایی هست پایه ۱ محاسبات سازه داره سال قبل ۲۰۰میلیون کارکردش بود 

و در آخر مالیات بهت تعلق میگیره که از سازمان استعلام میکنن و باید بدی وگرنه جریمه میشی که مثلا هر سال تا یه سقفی معافی ولی بیشترش باید مالیات بدی حسابی که نظام برات پول واریز میکنه به مالیات وصله 

مرسی عزیزم ازمون طراحی چطور؟ برای منی که سالها از این فضا دور بودم طراحی قطعا سخته. کلاس های خاصی ه ...

کتاب که گفتم زهرا نجاتی هست کانال تلگرام داره اونجا هر سوالی داشته باشی میتونی بپرسی بچه ها هم صحبت میکنن و جواب میدن کانالش خیلی خوبه

من کتابامو ریختم دور بزار ولی شب بازم نگاه میکنم ببینم کتاب خانم نجاتی انداختم دور یا نه اگه بود برات میفرستم

میری سرجلسه میبینی بچه ها با چمدون میان با یه عالمه جزوه های آموزشگاه ها اصلا نترس همون کتابای مقررات بخونی قبولی پول جزوه و آموزشگاه نده الکی هست

من کتابامو ریختم دور بزار ولی شب بازم نگاه میکنم ببینم کتاب خانم نجاتی انداختم دور یا نه اگه بود برا ...

وای عزیزم مرسی نمیدونی چه قد کمکم کردی یه دنیا ازت ممنونم❤️❤️❤️❤️

منم تبریزم و احتمالا ناظر زیاده ولی خب میخوام از یه جایی شروع کنم واینکه نه قبلا هیچ جا کار نکردم همون دانشجویی بوده اونم چندسال پیش

میری سرجلسه میبینی بچه ها با چمدون میان با یه عالمه جزوه های آموزشگاه ها اصلا نترس همون کتابای مقررا ...

چه قد طول میکشه پایه یک و دو شی؟

کتاب که گفتم زهرا نجاتی هست کانال تلگرام داره اونجا هر سوالی داشته باشی میتونی بپرسی بچه ها هم صحبت ...

عزیزم اون کانال زهرا نجاتی رو نتونستم پیدا کنم میشه لینک کانالش رو بدی؟