اگه شرکتها کار کردی و تاحدودی ضوابط شهرداری اطلاع داری مطمئن باش قبولی در غیر اینصورت باید تمرین کنی یه کتاب هست آزمون سالهای قبل و تشریح جوابهاست خیلی خوبه من از اون خوندم
آزمون طراحی با دسته و تایمش طولانیه ۸ساعت سرجلسه ای بدون استراحت باید سرعت دستت و تحلیل سوال خوب بلد باشی چون سوالات میپیچونن به ظاهر سادست ولی کمی سخته
کار برای طراحی پایه ۳ راستش و بخوای نیست مگر روستاها چون فقط کارهای ۱،۲طبقه میتونی امضا کنی ولی پایه ۲ بشی خیلی کار هست که با شرکتها صحبت میکنی و ازشون کار میگیری
مبلغش بستگی داره مثلا شهرهای بزرگ که تعداد مهندس زیاده کار بهت کم میرسه مثل تهران بعضی شهرها تک ناظر هست که اونطوری همه پول برای ناظر بعضی شهرها ۴ناظر هست سازه معماری برق مکانیک که درصد بندی داره
من طراحی استفاده نمیکنم چون پایه ۳ هستم نظارت میزارم
بهت میگم خیلی مسئولیت داره الان شاید کسی متوجه نشه ولی خدایی نکرده اتفاقی بیفته اونجا متوجه میشن
الان با توجه به گرونی مصالح ساخت و ساز کم شده من پارسال ۸تا کار گذاشتم امسال ۵تا
پایه ۳ که باشی معمولا کار متراژ کم بهت میدن متراژهای بیشتر به پایه ۲و۱ میدن و شهری که من هستم ۴ ناظره هست و تعرفه هر شهری با هم فرق داره
میانگین ماهانه فقط نظارت من ۴میلیونه طراحی پایه ۳ هستم نمیگیرم چون ۱طبقه کی میسازه
بعصی شهرها تک ناظرست مثلا ۱کار میگیری ۳۰،۴۰ میلیون شاید بشه
پول هر کار نظام بهت یدفعه نمیده ۳مرحله پرداخت داره اول ۵۰درصد بعد هر کدوم ۲۵درصد
پایه ت بره بالا درآمدت و کارهات بیشتر میشه الان محل کارم آقایی هست پایه ۱ محاسبات سازه داره سال قبل ۲۰۰میلیون کارکردش بود
و در آخر مالیات بهت تعلق میگیره که از سازمان استعلام میکنن و باید بدی وگرنه جریمه میشی که مثلا هر سال تا یه سقفی معافی ولی بیشترش باید مالیات بدی حسابی که نظام برات پول واریز میکنه به مالیات وصله