2777
2789
عنوان

کیا ازمون نظام مهندسی دادن؟

25937 بازدید | 65 پست

من مدرکم کارشناسی معماریه چند سال پیش فارغ التحصیل شدم و واسه همونم کلا فراموش کردم خیلی چیزا رو.

به نظرتون بشینم بخونم ازمون نظام مهندسی بدم به درد میخوره؟ میتونم شاغل بشم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت بده مهر نظام بگیری یک کاری رو امضا کنی بهت ۲۰ ۳۰ تومن پول بدن ؟

فقط با امضا؟ اخه به من ناشی میدن امضا کنم؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من ام کارشناسی ارشد هستم نمیدونم چه کتاب هایی رو باید بخونم

کتاب های خود نظام مهندسی فکر کنم

خب باید آزمون و قبول بشید اگر قبول بشید یعنی صلاحیت امضا کردن و مسئولیت سنگین رو دارید 

شما مهرش رو گرفتید؟

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید

@معمارمسابق  

خب باید آزمون و قبول بشید اگر قبول بشید یعنی صلاحیت امضا کردن و مسئولیت سنگین رو دارید 

برای امضا باید ازمون نظارت بدم یا اجرا؟

چون طراحی سخته فکر کنم اونم برای منی که مدت ها دور بودم از این فضا

برای امضا باید ازمون نظارت بدم یا اجرا؟ چون طراحی سخته فکر کنم اونم برای منی که مدت ها دور بودم از ...

من نظارت دارم عزیزم چون کارمند رسمی دولتم نمیتونم مجری باشم ...شما هم نظارت بتونی قبول شی خیلی خوبه

فقط با امضا؟ اخه به من ناشی میدن امضا کنم؟

الان سهمیه ها ارجاعی شده و به همه میرسه و با توجه به متراژ حق الزحمه میگیرید ...برای امتحان زمان ما کتابهای مقررات ملی و کتابهای دیتیل و ایین نامه ۲۸۰۰ و بتن ایران و ...رو باید بخونید ..

من نظارت دارم عزیزم چون کارمند رسمی دولتم نمیتونم مجری باشم ...شما هم نظارت بتونی قبول شی خیلی خوبه

یه سوال من استخدام آموزش پرورش بشم میتونم مهر نظارت و طراحی بگیرم ؟ 

فقط مجری نمیتونم باشم درسته ؟

ربطی به دانشگاه نداره کتاباش بگیر آزمون شرکت کن 

نظارت اجرا طراحی ۳تا آزمونه طراحی باید با دست بکشی ولی نظارت و اجرا تستی هست من هر ۳تاشو دارم

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜