2777
2789
عنوان

کیا ازمون نظام مهندسی دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25937 بازدید | 65 پست

سلام من دوره مهر ماه رو شرکت کردم همین امسال سوالاشم یکم سخت بود . من داداشم دوره قبلش گذروند تو دوتا دوره شرکت کرد. برای آمادگیش. قبول شد. ولی من نه تو دوره شرکت کردم نه قبول شدم چون اصلا نخوندم و کلاس نرفتم. اگه به نظرم کلاس آنلاین برید صد در صد قبولید سوالاش پیچیده خیلی نیست نیاز به یکم تکنیک داره . من دوتا دوره رو بهتون پیشنهاد میدم، 

دوره آمادگی آزمون نظام مهندسی مکانیک

دوره آمادگی آزمون نظام مهندسی برق

من امسال میخوام شرکت کنم توی رشته برق. داداشم پارسال شرکت کرد . خیلی سخت نبود البته داداشم تو یه دوره  آمادگی شرکت کرد. تو دوره انگار سوالات و مباحث آموزش میدادن. اگه بخواین خودتون بخونید به حداقل 5، 4 ماه زمان نیاز دارید. کتاب هاش زیاده اما خیلی قطور نیست.  ولی مثلا با یه دوره آمادگی 5 هفته آماده میشید. البته هر جایی دوره نخرید. خیلی هاشون واقعا تبلیغات الکی میکنن. اسم نمیارم ولی یه دوره آکادمی اصلا خوب نبود. اون هایی که مثل من آزمون برق رو میخوان امتحان بدن این لینک به دردشون میخوره. آزمون نظام مهندسی برق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم مرسی نمیدونی چه قد کمکم کردی یه دنیا ازت ممنونم❤️❤️❤️❤️ منم تبریزم و احتمالا ناظر زیاده و ...

سلام عزیزم . منم تبریزم و میخوام بعد سالها امتحان نظام شرکت کنم . شما چیکار کردی . بیا حتما جوابم رو بده دوستم

سلام عزیزم . منم تبریزم و میخوام بعد سالها امتحان نظام شرکت کنم . شما چیکار کردی . بیا حتما جوابم رو ...

سلام راستش من به خاطر یه سری شرایط پیش اومده نتونستم شرکت کنم ولی امیدوارم شما موفق بشید

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍