2777
2789
عنوان

ازملیش ادرار

1026 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من تا یه ساعت دیگ ازمایش ادرار دارم خب خیلی استرس دارم چطوریه تاحالا ازمایش ادرار ندادم خب میترسم نتونم پر کنم چقد باید باشه ادرار ببخشید بیرون از کاسه دسشویی میگیرین یا کجا یکی توضیح بده استرس دارم ک نتونم اونجا سر ته کنم 

برو توی دستشویی 

ظرف بهت میدن جیش کن تو ظرف استرس چیه 

شا.شیدن هم استرس داره؟ 

جیش خودش عامل دفع استرسه!!!!

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

😂😂😂 

یه لیوان میدن دستت 

برو سر کاسه توالت توش جیش کن 

فقط قبلش خودتو بشور 

چند قطره اول ادرارت رو هم بریز توی دستشویی و بقیه اشو جمع کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نیاز به پر کردن نیست یه لیوان یه بار مصرف بهت میدن میری دستشویی آزمایشگاه  میشینی رو کاسه توالت میگیری زیرت یه بند انگشتم کافیه 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

پر نکنی اون چیزی ک میدن بهت😂 تقریبا نصفه اگه لیوان یکبار مصرف بود 

استرس نداره 

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)
تاحالا انجام ندادم خب چرا میزنی 😐

😂😂😂نگا دستمال کاغذی داری ؟

اول خودتو بشور 

بعد پاک کن با دستمال 

بعد تمرکز کن ظرفو بگیر زیرت و جیش کن اگه یذره از اولشو بیرون بریزی بهتره همشو نریزی بیرون!!!

اگه دستمال کاغدی باهات نیست

خودتو بشور 

یکم صبر کن قطره های آب برا خودشون بچکن پایین

بعد ظرفو بگیر زیرت و جیش کن 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
پر نکنی اون چیزی ک میدن بهت😂 تقریبا نصفه اگه لیوان یکبار مصرف بود  استرس نداره

ا۱صلا میترسم نتونم اونجا خودمو جم کنم چندشمم میشه کلا از دسشویی ازمایشگاه دیگه بدتررر شدم

ا۱صلا میترسم نتونم اونجا خودمو جم کنم چندشمم میشه کلا از دسشویی ازمایشگاه دیگه بدتررر شدم

مجبوریه دیگع 🥲 

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

آزمایش ادرار چی هست برای چه کاری هست ؟ تو نمونه ادرار برای اعتیاد تو‌ درمانگاه های نیروی انتظامی خیلی سخت میگیرن دوربین داره یا طرف وایمیسته جلو تا ادرار کنی تو ظرف ولی بقیه که مشکلی نداره استرس چی داری . آب زیاد بخور خودش می‌ریزه . تا اونجا کی میتونی آب بخور

آزمایش ادرار چی هست برای چه کاری هست ؟ تو نمونه ادرار برای اعتیاد تو‌ درمانگاه های نیروی انتظامی خیل ...

دکتر نوشته نمیدونم دقیق ولی،یهدچنتا سوال دررمورد دیابت پرسید منم گفتم هم بابان هم مامانم دیابت دارن