2777
2789
عنوان

خیلی نامردید

| مشاهده متن کامل بحث + 7896 بازدید | 144 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل رفتن گزارش بزنید عشقولیا

شبتون بخیر حالم واقعا خرابه اگه مردم حالالم‌کنید

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
نمیذارم الان ۷تا پیام دوستی برام‌اومده همه مرد هستن

مرد هستن؟

فرهاد اگگگگههه بفهمه باز روز سالگرد تری که زده دوباره همه رو میاره جلو چشممون🤣🤣🤣🤣

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
قبل رفتن گزارش بزنید عشقولیا شبتون بخیر حالم واقعا خرابه اگه مردم حالالم‌کنید

چرا عزیزم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بله بشدت بشدددددت

عزیزم الآن شوهرت میگه از چیه تو خوشش اومده که تا اینحد جلو رفته و اینکارا رو کرده؟

از خوشگلیت یا سر به زیریت و...؟اولین نگاه عاشقت شده؟یا اصلا ازاوناییه که نه رو نمیتونه هضم کنه و باید همه چی مال خودش باشه‌؟؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عشقم نمیشه پی وی عکس بدی؟😁

نه پی وی کلا نمیشه فکر کنم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
عزیزم الآن شوهرت میگه از چیه تو خوشش اومده که تا اینحد جلو رفته و اینکارا رو کرده؟ از خوشگلیت یا سر ...

من اصلا خوشگل نیستم

میگفت سری اوا دیدمت به آبجیم‌گفتم این دختره یجوریه یکم تو دل بروعع

گفت هرروز میدیدمت تو دل بروتر میشدی

دیگه نمیدونست با پخ کردنی خودمو خیس میکنم