2777
2789
عنوان

خیلی نامردید

7731 بازدید | 144 پست

من برای شما تاپیک زدم چرا عقوه ای باز ی درمیارید

ناراحتید نیاید چرا گزارش میزنید

واقعا متاسفم براتون

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

مگه من چیگفتم که غیر اخلاقیه

واقعا متاسفم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ادامه بده من واقعا عکس شما دوتا و نبینم دق مرگ میشم 

من شبیه الیزابت تو سریال پایتختم

شوهرم کپی برابر اصل حمیدجوکر مافیاست

داشتم‌زندگی‌ناممو میگفتم

یکی دونفر گفتن از شب عروسیت بگو

زدن تاپیکو ترکوندن

عزیزم ادامه بده باوجود اینکه حالم خوش نیست ولی مونده بودم توتاپیک ولی یک دفعه .... خیلی دوست دارم بد ...

فداتشم اگه بذارن 

بخدا خودم حالم خوش نیست چون بچها اسرار کردن نوشتم

متأسفم استارتر واقعا حیف شد ترکید تایپکت🥺💔

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍

نمیدونم تاکجا نوشتم

خلاصش اینکه روز ۲۵م بعد عقد

رفتیم نامه سلامت منو گرقت

تا نشون بقیه بده که کاری نکرده توی شمال بامن

که با برخورد شدید باباش روبرو شد

اصلا تاپیکو ترکوندن حالم گرفته شد 

متأسفم استارتر واقعا حیف شد ترکید تایپکت🥺💔

توروخدا من چیز غیر اخلاقی گفتم؟