2777
2789
عنوان

خیلی نامردید

| مشاهده متن کامل بحث + 7896 بازدید | 144 پست
بقیشو خلاصه میگم تا بترکم از دست نینی یار روز ۲۶عقد مامانم ظهر یود زنگ‌زد گفت بگو شوهرت بره بیرون ...

خلاصه نگو لطفا😢

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

رفتم دیدم کلیییی وسیله خوراکی آورده از گوشت تا سبزی

گفتم مامان من نمیتونم بذار بگم خودش بیاد

مامانمو بذور رردم بالا

فکر نمیکروم با مامانم انقدر خوب برخورد کنه اول سلام‌کرد بعدش‌دست مامانمو ماچ کرد گفت من نوکرتم مامان تو بخاطر پری بیا گو بابای من

رفت وسایلو آورد و مامانم ۶تا النگو ۲تا انگشتر یه سرویس سنگین اورده بود با کلی وسایل خوراکی از‌گوشت و مرغ و سبزی و.....

و قورمه سبزی جا افتاده ی آماده

گفت این طلاها جای جهازت که نتونستم برات بگیرم

حالا بماند فرهاد زیر بار نمیرفت

مامانمو من رفتیم تو اتاق

مامان گفت چخب  چکار کردی

گفتم هیچی خواهر برادریم امروزم بخاطر تو باهاش دوکلمه حرف زدم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

مامانم شروع کرد نصیحت

که حالا به اجباز زنشم شدی 

درسته

ولی برا تو یهتر از فرهاد گیر نمیاد

با وضع مالی ما تهش با یه کارمند معمولی ازدواج میکنی

و نه اون تورو طلاق میده نه ما پذیرای توهستیم بعد طلاق

باهاش راه بیا ولی نه به اجبار دوستش داشته باش

دیدم راس میگه

فرهاد اونقدری که من گیفتم ترسناک نیست

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
توروخدا من چیز غیر اخلاقی گفتم؟

نه اسی بعضی ها بی جنبه ان و واقعاً نمی دونم چرا میان تو تایپک 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

میشه لطفاً ادامه بدی🤍🤍

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍
نه اسی بعضی ها بی جنبه ان و واقعاً نمی دونم چرا میان تو تایپک 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 میشه لطفاً ادا ...

آیا زیر پوستی با من بودی عشقم؟😢

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منم پدری ندارم بخوام برگردم

مامانم گفت خانوادشو برای شام دعوت کن

بذار دور هم باشید امشب

ببین چی ازشون سر میزنه

اگه دیدی باهات خوب نیستن بخدا برمیدارم میبرمت

ولی حرفمو گوش بده

آیا زیر پوستی با من بودی عشقم؟😢

چه ربطی به شما داره ؟ مگه شما گزارش زدی؟

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍
نمیدونم تاکجا نوشتم خلاصش اینکه روز ۲۵م بعد عقد رفتیم نامه سلامت منو گرقت تا نشون بقیه بده که کار ...

عزیزم بگو 

منم خیلی حالم گرفته شد

نی نی یار می ترکونه

الان تاپیک 5 قلو هم ترکوند

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم پدری ندارم بخوام برگردم مامانم گفت خانوادشو برای شام دعوت کن بذار دور هم باشید امشب ببین چی ا ...

کی؟روز 25 ام ؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮