2777
2789
عنوان

خیلی نامردید

| مشاهده متن کامل بحث + 7896 بازدید | 144 پست
باردار بودم تا ۴ ماه جاشو جدا انداختم🤣🤣🤣بدبخت همینکه متین ۶ماهش شد باز به دومی باردار شدم با ۴ما ...

😂😂😂😂😂فرهاد خیلی صبوره

قدرشو بدون

همون msasalهستم😐کاربر98. لطفا تعلیقم نکنین دیگه😐

مامانت از شوهرت راضیه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

همین بود دیگه الان منو فری دوتا بچه به اسم متین و ماهان داریم متین دختره دوستان پسر نیست خوشبختیم ...

خب صدق الله العی العظیم

نخود نخود هر که رود خانه ی خود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
همین بود دیگه الان منو فری دوتا بچه به اسم متین و ماهان داریم متین دختره دوستان پسر نیست خوشبختیم ...

خدا حفطشون کنههههه😍😍😍😍😍

دیگ موهاتو کوتا نکن😂

همون msasalهستم😐کاربر98. لطفا تعلیقم نکنین دیگه😐

شغل همسرت چیه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اینم‌میذارم

که بدونید شوهرم چشکلیه شباهت عجیبی به آقای بنی اسد داره یعنی کنار م میتونن برادر دوقلو همسان باشن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
خدا حفطشون کنههههه😍😍😍😍😍 دیگ موهاتو کوتا نکن😂

چشمام از بی خوابی میسوزه باور میکنین؟😂😂

نماز صبح با چه وضعی میخوام بخونم خدا میدونه😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

آقای بنی اسد

کپی برابر اصل فرهاد از نظر قیافه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
شغل همسرت چیه

الان تحلیلگره بورسه گلم

چشمام از بی خوابی میسوزه باور میکنین؟😂😂 نماز صبح با چه وضعی میخوام بخونم خدا میدونه😂

فداتشم برو بخواب گلم

مامانت از شوهرت راضیه؟

بله بشدت

بشدددددت

اسی این چه کار سمیه عکس واقعی بزار🙄

نمیذارم

الان ۷تا پیام دوستی برام‌اومده همه مرد هستن