2777
2789
عنوان

خیلی نامردید

| مشاهده متن کامل بحث + 7896 بازدید | 144 پست
کاش اولشو واسه ماها میگفتی که نرسیدیم به اون تایپک😒😒

ترکوندنم

اینو گزارش بزنید باز بعدا میگم یکم حالم خوب بشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد هستن؟ فرهاد اگگگگههه بفهمه باز روز سالگرد تری که زده دوباره همه رو میاره جلو چشممون🤣🤣🤣🤣

فرهاد همچین خوابیده با بمب هم بیدار نمیشه

قردا من میخوام تر بهش بزنم نه ناهار درس کنم نه شام

تا گوه بخوره زن بگیره

بخواب گلم 

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
کاش اولشو واسه ماها میگفتی که نرسیدیم به اون تایپک😒😒

اسی هم مدرسه ایه خواهر فرهاد بوده و اونجا دیدتش و خودش اومده خواستگاری و جواب رد شنیده .هم خانواده اسی ناراضی هم پسره

بعد فرهاد هی میخواسته با اسی حرف بزنه و راضیش کنه واسه ازدواج و ..که موفق نشده .یبارم تو کوچه تهدیدش میکنه با تفنگ که هم تورو هم خودمو..یا شوهر آیندتو و خودمو میکوشم 

یک روز جلو دانشگاه یک پسره از اسی آدرس می پرسه و فرهاد سر میرسه و دعوا..اسی هم میخواسته جداشون کنه که فرهاد میزنه شکم اسی و با این بهونه سوار ماشینش میکنه تا الکی ببرتش بیمارستان و بجای بیمارستان می برتش شمال و به خانواده هاش دروغ میگه که به اسی تجاوز کرده و تهدیدشون میکنه و اینجوری آقا فرهاد صاحب زن و زندگی میشن😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
فرهاد همچین خوابیده با بمب هم بیدار نمیشه قردا من میخوام تر بهش بزنم نه ناهار درس کنم نه شام تا گو ...

یه سوال..شما که قبلا دوستش نداشتی الان دوستش داری؟

یا فقط از روی اجبار که همسرشی دوسش داری؟

من یه خواستگار دارم که نزدیک به ۳ ساله که پیگیره و ادعای دوست داشتن میکنه ولی من حسی بهش ندارم اصلا...بار ها جواب منفی گرفته و دست بردار نیست

میخواستم بدونم آیا بعد ازدواج علاقه به وجود میاد؟

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿
اسی هم دانشگاهیه خواهر فرهاد بوده و اونجا دیدتش و خودش اومده خواستگاری و جواب رد شنیده .هم خانواده ا ...

هم مدرسه ای خواهرم اطلاعات غلط نده🤣🤣🤣🤣

هم مدرسه ای خواهرم اطلاعات غلط نده🤣🤣🤣🤣

وای شرمنده😅😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
مرسی گلی🌹 ...واسه خودش یه فیلمه

🥰

یه سوال..شما که قبلا دوستش نداشتی الان دوستش داری؟ یا فقط از روی اجبار که همسرشی دوسش داری؟ من ...

عزیزم این چیزی نیست من بگم آره یا نه

من بعد ماهان تازه فرهادو دوسداشتم

فرهاد به من از گل کمتر نگفته

نذاشته مشکلی داشته باشم

حتی اگه مشکلی داشته به من نگفته

از رو دلسوزی نمیشه ازدواج کرد

یه سوال..شما که قبلا دوستش نداشتی الان دوستش داری؟ یا فقط از روی اجبار که همسرشی دوسش داری؟ من ...

نمیدونم حس و علاقه اون واقعا راسته یا نه...ازدواج خیلی مرحله پیچیده ایه..

مثل هندونه سربسته میمونه..کاش از آینده خبر داشتیم

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿
وای شرمنده😅😂

دشمنت

کلا اطلاعات غلط میدی

اونیکه از من آدرس خواست دوست خود فرهاده امین اسمشه

اون دعوا هم سوری بود جهت کتک خوردن من🤣

عزیزم این چیزی نیست من بگم آره یا نه من بعد ماهان تازه فرهادو دوسداشتم فرهاد به من از گل کمتر نگفت ...

بله درسته..از رو دلسوزی که اصلا نمیشه ازدواج کرد‌‌‌..خواستم ببینم واقعا علاقه بعد ازدواج به وجود میاد یا نه

نمیدونم حس و علاقه اون واقعا راسته یا نه...ازدواج خیلی مرحله پیچیده ایه.. مثل هندونه سربسته میمونه. ...

امیدوارم هرچه که خیره جلو راهت قرار بگیره

امیدوارم هرچه که خیره جلو راهت قرار بگیره

ان شاءالله..ممنون بابت دعای خیرتون...

فقط یه سوال..شما اگه میتونستید به گذشته برگردید همین همسرتون رو انتخاب می کردید؟