2777
2789
عنوان

ویروس جدیده

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 28 پست
عزیزم حالا به غیر از این ضعف که الان داری مریضیت خوب شد؟ من خوب نمیشم اصلا، ۱۷ روزه مریضم. چرک‌خشک ...

اره فقط گلو درد شدیدم جوری ک غذا نمیتونم بخورم خیلی بده

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگه تب نکردم چند روزه. اما گلودرد و سرفه خیلی اذیتم میکنه

من همه رو با هم دارم بنظر من کروناست اخه انفلونزا که اینقدر قوی و پر از عفونت نمیشه دیگه فکر میکنم هیچوقت خوب نمیشم مامانم بیچاره افتاده سنشم بالاست

من همه رو با هم دارم بنظر من کروناست اخه انفلونزا که اینقدر قوی و پر از عفونت نمیشه دیگه فکر میکنم ه ...

دقیقا منم فکر میکنم دیگه هیچوقت خوب نمیشم، ناامید شدم. هیچ دارویی بهم اثر نمیکنه

نکنه کروناست و درگیری ریه داری؟!

اره ریه ام درگیره. همش دوست دارم سرفه کنم. سرفه میکنم ببخشید در حد بالا اوردن که میگم دیگه اینبار نفسم بالا نمیاد و خفه میشم. وقتی دراز میکشم خیلی شدید میشه، شبا . روزا بهترم

ان شالله خوب میشیم فقط میخوام بدونم این انتی بادی تولید میشه یا نه باز دوباره ممکنه بگیریم

ان شاالله.بخودم میگم اگه خوب بشم عید هیچ جا نمیرم، انقدر که سختی کشیدم. راضی ام کل عید بشینم خونه اما دیگه مریض نشم

ان شاالله.بخودم میگم اگه خوب بشم عید هیچ جا نمیرم، انقدر که سختی کشیدم. راضی ام کل عید بشینم خونه ام ...

اره منم دقیقا ،فقط من برام یک سوالی شده ببین اول کاملا علایم سرماخوردگی بود کم کم بهتر شدم اما خوب نشدم از پنچ روز بعد تغییر شکل داد و شد همین انفلونزای وحشتناک و الانم که از تب و سرفه و کلو درد و خلط ….نمیدانم اینچجورشه!؟