2777
2789
عنوان

ویروس جدیده

364 بازدید | 28 پست

بچه ها توروخدا کمکم کنید من تاپیک زده بودم ک ویروس جدیده رو گرفتم اینقدر حالم بد بود ک دوتا دکتر رفتم دفع اول ک بهم آمپول پنی سیلین با چندتا آمپول دیگ و سرم داد دکتر دومی یه جا دیگ رفتم نمی‌دونست ک روز قبلش آمپول زیاد زدم اونم چندتا آمپول قویی با سرم داد الان نمیتونم راه برم پاهام یخ یخ شده وقتی میخام قدم بزنم پاهام صاف نمیشن اصلا نمیتونم راه برم خیلییی میترسم چیکار کنم😭😭😭

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍

خوب میشی فقط باید صبرکنی دوره اش بگذره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندروز فقط بخواب چاره نداره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

عزیزم حالا به غیر از این ضعف که الان داری مریضیت خوب شد؟ من خوب نمیشم اصلا، ۱۷ روزه مریضم.

چرک‌خشک کنا اینجورن، من نیم ساعت بعد از خوردن سفکسیم کل بدنم میلرزید و حالت ضعف.

خودتو تقویت کن، مایعات زیاد بخور

وای شوهرمن پاهاش یخ بدنش داغ اصلا نمیتونه راه بره انقد حالش بده کدئین تب بر هست؟

ناپروکسن خیلی خوبه ما گرفتیم دوهفته پیش استامینوفن جواب نمیداد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️