2777
2789
عنوان

من حسودم

356 بازدید | 39 پست

نمیدونم چرا من؟له له میزنم برا بچه اما نمیشه هرروز خبر بارداری یکی از همسنامو میشنوم هرروز حسرت میخورم من حسادت میکنم خودخواهم نمیتونم ببینم اینو که من روز شماری میکنم برا بچه دار شدنم اما یه عده خیلی راحت باردار میشن دارم دق میکنم دلم خیلی کرفته دلم خیلی پره دوس دارم از شنیدن خبر بارداری همه خوشحال بشم اما طاقت شنیدنشو ندارم نمیتونم این حسمو کنترل کنم خیلی حالم بده خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی راحت باردار شدن 

مردم همه چیشونو که نمیگن😏

بعدشم باردار میشی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
توکلت به خدا باشه انشاالله به حق حضرت مهدی به زودی دامنت با اومدن یه بچه سالم و صالح سبز میشه

ان شاالله ولی دعا برا انگاری جواب نمیده خستم از اینکه نذر کنم و دعا کنم

عزیزم باید آروم باشی که باردار بشی هرچند میدونم سخته

اینو هم بدون که همه یه مشکلی دارن تو زندگیشون که ممکنه ما ازش بی خبر باشیم

ان شاءلله به حق این روزا دامنت سبز بشه 

خدایا دلمو آروم کن...
خدا کریمه هرگز از رحمتش نا امید نباش درسته امتحاناتش سختن ولی رحمتش هم به اندازه بزرگیش وسیعه

به همین امیده ک اروم میشم اما گاهی وقتا واقعا دلم میگیره میگم چرا من

بهش فک نکن عزیزم منم چند ساله منتظرم همه دوستام اطرافیان بچه دار شدن هروقت خبربارداریشونو شنیدم ن ناراحت شدم ن خوشحال فقط تبریک گفتم تو مراسم اسم گذاری بچه هم رفتم چرا باید بچه دار شدن کسی برامون مهم باشه اصلا اینو بخودت تلقین نکن خبربارداری کسی باید روت تاثیر منفی بذاره یا مثبت بیخیال حتما ی حکمتی داره خدا صلاح بنده هاشو بهترمیدونه

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı