2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسفنجی میپزم. شیفون نپختم تاحالا بلا نیستم.

ولی اسفنجی هام خیلی لطیف و خوشمزه میشن.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من اسفنجی میپزم. شیفون نپختم تاحالا بلا نیستم. ولی اسفنجی هام خیلی لطیف و خوشمزه میشن.

میشه دستورش رو بهم بدین . 

برای کیک پایه خامه ای می‌خوام 

اگه دستور کاملش رو بدی ممنون میشم برای قالب ده تا ۲۰و خوردی

میشه دستورش رو بهم بدین .  برای کیک پایه خامه ای می‌خوام   اگه دستور کاملش رو بدی م ...

تایپ میکنم براتون میفرستم❤️

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

کیک اسفنجی 

در ازای هر یه تخم مرغ، ۲۵ گرم آرد ۲۵ گرم شکر، یه ق روغن، ۸ گرم آبجوش.

اول زرده و سفيده رو جدا کن. سفیده رو با نیمی از شکر اونقدر بزن تا فرم بگیره و از ظرف نریزه‌ زرده رو با باقیمونده شکر و وانیل هم بزن تا کرم رنگ و کشدار بشه، (حین کار یکی دوبار ظرف رو دورگیری کن) آبجوش رو اضاقه کن و هم بزن، روغن رو اضافه کن مخلوط کن.

دیگه با همزن کاری نداریم. حالا توی سه مرحله هر بار یکم از سفیده و آرد رو با زرده مخلوط کن. به صورت دورانی هم بزن که پف سفیده نخوابیده. داخل فر از قبل گرم شده، دمای ۱۶۰، ۴۵دیقه.

میشه دستورش رو بهم بدین .  برای کیک پایه خامه ای می‌خوام   اگه دستور کاملش رو بدی م ...

قالب ده که یه دونه تخم مرغ

۱۲ دوتا

۱۵ سه تا

۱۸ ۴ تا ۵ 

۲۰ ۶ تا ۷

....

کیک اسفنجی  در ازای هر یه تخم مرغ، ۲۵ گرم آرد ۲۵ گرم شکر، یه ق روغن، ۸ گرم آبجوش. اول زرده و ...

چون ابجوش و روغن هم داره، خیلی لطیف و خوب میشه😍

خیلی کمه روغنش