2777
2789
عنوان

بیاین از خوبیای همسرتون بگید❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 211 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو نرو که اگه بیدارش کنی کل محبت و احترامش از بین میره نصفه شبی دعواتون میشه😂

😂😂😂😂اره خودمم گفتم الا صداش کنم کل فازم بهم میخوره بیخیالش شدم

گروه بنفش قد:۱۶۳ وزن اولیه:7۵ وزن فعلی:72 💜 7۲/۷۰۰ 💜 ۷۱/۵۵۰ 💜  وزن هدف:۵۵  

برا من یه میر غضب دست ودلبازه ک ی روز خوبه ده روز بدع 

هیچ خوبی ندارع عصبیه و نگاش کنی به همه جاش برمیخوره و دعوا راه میندازه زبون نفهم هست و کلا مشکل داره با زمین و زمان ....تنها خوبیش اینه دست و دلبازه پول مثله اب روان از جیبش میرع 😑😑😑😑😑😑😂

آفرین دقیقا... مثلا بی احترامی و فحاشی و مدام داد زدن اینا همه از بی ادبی میاد و تربیت نادرست تو کو ...

دقیقا موافقم باهاتون 

من همسرم اونقدر آرومه حرسم میده 

توی کارای فنی ماشاالله همه فن حریفه ولی اونقدر صبوره و آروم انجام میده که میگم کاشکی یکی از بیرون میومد انجام میداد 

کل کارای تعکیراتی و نصابی خونه و ماشین رو خودش انجام میده و بلده

شوهرم خیلی دست ودلبازه وقتی بچه ی اولم دنیااومدسزارین کردم نتونستم تنهابرم حموم ضعف داشتم بردم حموم حمومم دادیااینکه بچه هام کولیک داشتن نمیخوابیدن گریه میکردن کمک میکرد

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خوبیاش خیلی خیلی زیادن 😍مثلا همیشه حواسش بهم هست درکم میکنه همیشه خوراکیای که دوس دارمو برام میگیره هرچی ک خودش دوست داشته باشه حتی اگه من خوشم نیاد بازم باهام نصف میکنه وقتایی ک مریضم انقد بهم توجه میکنه ک مریضیمو یادم میره همیشه وقتی چیزیو نمی دونم میشینه برام توضیح میده نصیحتم میکنه بدون من بجز سر کار بیرون نمیره و....

برا من یه میر غضب دست ودلبازه ک ی روز خوبه ده روز بدع  هیچ خوبی ندارع عصبیه و نگاش کنی به همه ...

من خودم آدم سیاست داری نیستم 

ولی تجربه ثابت کرده از در مهربونی و موش مرده بازی وارد شی روی همچین مردی جواب میده 

دست و دلبازیم گزینه خوبیه🙂

بله عزیزم پسر بزرگمه که الان ۲سالو نیمشه

اى خدااا خوردنى بجاى من صبح ماچش كن😍قربووون نگاهششش

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

یکی از خوبی های همسرم اینه که وجود خارجی نداره قربونش برم 😍😂😂

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
شوهرم خیلی دست ودلبازه وقتی بچه ی اولم دنیااومدسزارین کردم نتونستم تنهابرم حموم ضعف داشتم بردم حموم ...

چه خوب 

منم از روز اول زایمان هردو فرزندم از همون روز اول پیشم میخابید و حتی اگه کمکمم نمیکرد بودنش دلگرمی بود واسم 

دورانی که فلج شدم هرروز فیزیوتراپی و کاردرمانی هرروز دکتر نوزادان دکتر زنان و دکتر عفونی 

۳ماه تمام من هرروز این دکترارو میرفتم 

۱بار نشد بگه خسته شدم یا بخاد بخاطر پاهام منو ول کنه 

شبا که خیلی ناراحت میشد می‌گفت من نگران پاهات نیستم همینطورم دوست دارم ولی بخیه هات عفونت کرده اگه بمیری من چیکار کنم

چه گشنگ🤩  من بهم میگه خالی شدی؟ روله چقدر دلت پر بوده ازم😂ما کوردا ب بچه میگیم روله  ب ...

منم همینجوریه باور کن بعضی وقتا کلی بحث میکنیم فرداش برگشته رو تنضیمات کارخونه