2777
2789
عنوان

بیاین از خوبیای همسرتون بگید❤️

2723 بازدید | 211 پست

وسط این همه تاپیک خیانت 

بیاین از خوبیای هرچند کوچیک همسرامون بگیم 

همین چند لحظه فک کردن به خوبیا باعث میشه لبخند بیاد رو لبمون و یکم غرغرمون روشون کمتر بشه 

خب از فاز مثبتی بیام بیرون😂

من ی چیزی که همیشه باعث میشه لبخند رو لبم بیاد اینه که دوران بارداریام چون صب تا ظهر میخابیدم تایمایی که همسرم شبکار بود صبح از سرکار میومد ۸ صبح برام صبحونه درست میکرد میاورد توی تخت بخورم🤩(مدیونید فکر کنید صبحونش یا نون پنیر سبزی گردو بوده یا نیمرو😂)

دیشبم شبکار بود من مسموم شده بودم تا نصفه شب نخابیدم ی عالمم بالا آوردم 

صبی دیدم هنوز لباساشو درنیاورده با لقمه نون داغ بربری و پنیر رو سرمه🤩

(من عاشق پنیرم)

مجردهای تاپیک 

از خوبیای پدر پارتنر برادر مادر خواهر و  ماست بند محل بگید😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قشنگ😍 خیلی خوبه همون‌ نیمرو و نون پنیر😌

خوبیای نامزدمو بگم اینه که خیلی با شخصیته...اوایل فکر میکردم ادای ادمای باشخصیتو درمیاره ولی نزدیکه ۷ماهه‌داریم آشنا میشیم و نامزدیم دیدم نه تو ذاتشه😁 بعد‌دیدم نهه خانوادگی اینجورین...

مودبه و متین...و شوخ

خیلی حواسش بهم هست. مثلا میدونه من عاشق شیرینی هستم حتی اگه کیلو کیلو شیرینز تو خونه باشه، اگر سرکار شیرینی پخش کنن یدونه برای من برمیداره شب برام میاره!

خیلی مهررون و با درکه. خیلی وقتا حرفا و ناراحتیا و گلایه هام رو گوش میده و اسم غرغر روش نمیذاره.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هروقت بحثمون ميشه هرچى از دهنم درمياد بهش ميگم! اما اون وقت نگا ميكنه و لبخند ميزنه اخرشم ميگه بيا بغلم  بعد قلبتو به قلبم بچسبون 

يكى از روياهام همين بود خيلى مرده صبوريه

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

چه قشنگ😍 خیلی خوبه همون‌ نیمرو و نون پنیر😌 خوبیای نامزدمو بگم اینه که خیلی با شخصیته...اوایل ف ...

چه خوب 

اصولا آدمایی که موادب هستن ویژگی های خوب دیگشونم پشتبند ادبشون میاد

مثلا این مشکلات نینی سایت مثل دست بزن داشتن خیانت معتاد بدهن وو...من توی آدمای موادب ندیدم 

انشالله برای شمام همینطور باشه

😂فک میکنه بهم بگه بالا چشت ابرو ناراحت میشم

کلا خیلی لوسم کرده مهربونههه احترام میزاره و همش میخندونه

اصلاااااااال من برم بیدارش کنم😶😂😂😂

گروه بنفش قد:۱۶۳ وزن اولیه:7۵ وزن فعلی:72 💜 7۲/۷۰۰ 💜 ۷۱/۵۵۰ 💜  وزن هدف:۵۵  
چه خوب  اصولا آدمایی که موادب هستن ویژگی های خوب دیگشونم پشتبند ادبشون میاد  مثلا این مش ...

آفرین دقیقا...

مثلا بی احترامی و فحاشی و مدام داد زدن اینا همه از بی ادبی میاد و تربیت نادرست تو کودکی

انشالله🌷

خیلی حواسش بهم هست. مثلا میدونه من عاشق شیرینی هستم حتی اگه کیلو کیلو شیرینز تو خونه باشه، اگر سرکار ...

همسرم منم همینطوره 

تازه وقتایی که مهمون داریم میگه برو تو اتاق با خانومش غیبتاتونو شروع کنید😅

من عاشق سیب سبز ترشم 

ی سری میره اسباب کشی خونه داداشش فقط ۳تا سیب بوده اینام ۳نفر بودن 

سهم خودشو واسم آورد

هروقت بحثمون ميشه هرچى از دهنم درمياد بهش ميگم! اما اون وقت نگا ميكنه و لبخند ميزنه اخرشم ميگه بيا ب ...

چه گشنگ🤩 

من بهم میگه خالی شدی؟ روله چقدر دلت پر بوده ازم😂ما کوردا ب بچه میگیم روله 

بعدش سعی میکنه جبران کنه 

البته بعد ۱ هفته فراموش میکنه سر چی غر غر کردم باز باید شروع کنم😂

😂فک میکنه بهم بگه بالا چشت ابرو ناراحت میشم کلا خیلی لوسم کرده مهربونههه احترام میزاره و همش میخند ...

نرو نرو که اگه بیدارش کنی کل محبت و احترامش از بین میره نصفه شبی دعواتون میشه😂

چه گشنگ🤩  من بهم میگه خالی شدی؟ روله چقدر دلت پر بوده ازم😂ما کوردا ب بچه میگیم روله  ب ...

😍😍😍😅😅

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.