2777
2789
عنوان

بیاین از خوبیای همسرتون بگید❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 211 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوریه باور کن بعضی وقتا کلی بحث میکنیم فرداش برگشته رو تنضیمات کارخونه 

الا من موندم چرا مردا فراموش کارن 

بعد ما خانوما صحبت دختر عموی پسر عمه همسایه مادرشوهرو که ۴سال پیش گفته یادمون میمونه

من خودم آدم سیاست داری نیستم  ولی تجربه ثابت کرده از در مهربونی و موش مرده بازی وارد شی روی هم ...

من خودم خدای سیاستم ....از دره مهربونی هم وارد بشم اونم خوبع منتها من دیگ مخم نمیکشه خستم اینم میره رو مخم و شیطونه من حوصله خودمم ندارم چ برسه شیطونیای این برا همین میزنیم توسروکله هم و اخرشم دعوا و قهر...الانم دوروزه قهرم واقعا حوصله زندگی کردن ندارم فق دوست دارم برم جایی ک هیچ احدی نباشه 😑😞

مارو دور ننداز بابا اونقدرام چشممون شور نیس  بمونید برای هم

چندوقته ازدواج کردید؟ 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

هنوز عروسی نگرفتیم نامزدمه تا آدم زیر یه سقف نره نمیتونه نفر مقابل و خوب بشناسه من تا حالا این جیزارو فهمیدم

خیلی صبوره و میزاره تو خودش ولی من زود رنج و دل نازکم و این خیلی عذابم میده

بیشتر گوش میده تا اینکه حرف بزنه 

شوخه (به موقع و فقط با من با بقیه جدی رفتار میکنه)

خدایا شکرت♥️
الا من موندم چرا مردا فراموش کارن  بعد ما خانوما صحبت دختر عموی پسر عمه همسایه مادرشوهرو که ۴س ...

یه حرفیو سه چهار سال پیش بهم زده باشه کامل یادمه ولی من تقریبا هرررر روز یه موضوع تکراریو میگم فرداش باز همون اش و همون کاسه

من خودم خدای سیاستم ....از دره مهربونی هم وارد بشم اونم خوبع منتها من دیگ مخم نمیکشه خستم اینم میره ...

میدونی چیه 

وقتی حرمتا بشکنه اینطور شرایطی پیش میاد 

من خودمم بارها باهاش قهر کردم بعدش با صحبت کردن حلش کردیم 

زبون سبز مارو از سوراخش میکشه بیرون(منحرف نشو) 

پس سعی کن حداقل سیاستو بکار ببری که زندگیت با آرامش باشه

چشم  البته داداش کوچیکش الان توی مرحله عکس پروفایلمه

اونم ماچ كن😘😘😘

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.