2777
2789
عنوان

این چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 78 پست
بله حتی اکه بزاره هم هست  با این چیز هایی که من از خوندم معلومه بشدت بد دله  واقعا به نظر ...

والا نمیزاره کار کنم خواهرش تو رستوران اشپزه اونوقت میگه اون باید بره تو زنمی نرو 

توروخدا گزارش بزنید بعدا این تاپیکمو

از همه دلم گرفته:)

من پدرم آدم بدبینی بود و هست  اصلا هم درست نمی شه.مادرم ساخت  با این رفتارش. حساسیتش را تا ...

واییییی رو شماها هم بدبخت بود یا فقط مادرت ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم تو فقط وابستگی حتی اگه ده سال هن از این رابطه می‌گذشت باز هم میگم جداشو ازش

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
خودتو با این حرفا گول نزن…الان دوس داری رفتارشو اما تو زندگی پدرت در میاد حالتم بهم میخوره! دوسم دا ...

خودش ک واقعا بچه دروغگویی نیست هیچ وقت جلو من اسم دخترو نمیاره ک من ناراحت نشم  و قسم دروغ نمیخوره 

من تو دوران دوستی هرکی میومد پی ویم خب بچه بودم ب این میگفتم همش با این دعوا میکردم میگفتم من پسر عمه هامو دوس دارم عاشقشونم یا رقیبش مثلا خیلی دنبال منو داشت از اینا ترسش گرفته

خودش ک واقعا بچه دروغگویی نیست هیچ وقت جلو من اسم دخترو نمیاره ک من ناراحت نشم  و قسم دروغ نمیخ ...

عزیزه دلم

شما گند زدی😂

کارت اشتباه بوده

بدبینش کردی

درستم نمیشه 

خودت مقصری پ ،چرا دنبال توجیه میکردی اخه بچه پرو 🥴🤦🏻‍♀️😂؟این چیزا گفتن نداره فقط وجهه خودت و بشدت خراب کردی و رابطه رفته تو رادیکال

اسم اینو نزار غیرت و دوست داشتن  خودتم با توجیهات الکی مسخره نکن ابن آدم مریضه

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑