2777
2789
عنوان

این چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 78 پست
اول از این که این آدم به درد ازدواج نمی خوره ببین این آدم ها آنقدر شکاکند پس فردا نمی زاره تا دم سوم ...

عزمزمه هر وقت بزاره کار کنم برم سرکار یعنی این بددل نیست درسته؟

از همه دلم گرفته:)

ااونم فقط نسبت ب شما گیر میداد یا ب خانوادش حساس بود؟

نسبت ب من گیر میداد گوشیم چک میکرد تمام پیاما تماس هام گاهی میگغت جلو خودم این شماره رو بگیر حرف بزن از بین مخاطبام انتخاب میکرد شانسی 😑

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعدابرات خیلی خیلی سختترمیشه دوروزدیگه میای میگی افسرده شدم قصدخودکشی دارم.چرا انتظارادمای بهتری برا ...

همین الانشم بخدا افسرده شدم کاش ازدواج نمیکردم منی ک عاشق هیچکس نبودم بزور  خودش و جا کرد تو دلم

ببین اگه فک میکنی بعد ازدواج خوب میشه و رفتارش بهتر میشه سخت در اشتباهی 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
نسبت ب من گیر میداد گوشیم چک میکرد تمام پیاما تماس هام گاهی میگغت جلو خودم این شماره رو بگیر حرف بزن ...

ووایی مثل این 

فالورامو چک میکنه یبار داشتم از گوشی مامانم اتفاقی پیام مامانم با پسر دایمو میخوندم چیزی نبودا بهم میگفت یکبار دیکه‌ بخونی ج..ت میدم بتوچه

ببین اگه فک میکنی بعد ازدواج خوب میشه و رفتارش بهتر میشه سخت در اشتباهی 

ن بدتر میشه اتفاقا تازه میگه اسمت تو شناسنامم نیست انقد روت حساسم

[QUOTE=278377060]همین الانشم بخدا افسرده شدم کاش ازدواج نمیکردم منی ک عاشق هیچکس نبودم بزور  خودش و جا کرد تو ازدواجم کردی؟ واقعا نگران شدم برات عزیزم چندسالته؟شوهرت چند؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بله حتی اکه بزاره هم هست  با این چیز هایی که من از خوندم معلومه بشدت بد دله  واقعا به نظر خودت کسی که نمی زاره حتی یک لاک ساده رو بزنی آدم بد دلی نیست ؟ 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
ووایی مثل این  فالورامو چک میکنه یبار داشتم از گوشی مامانم اتفاقی پیام مامانم با پسر دایمو میخ ...

دیوانه ای مگه ادامه میدی

گوه تو هرچی علاقه اس

بعدا میفهمی ب خودت ظلم کردی

[QUOTE=278377060]همین الانشم بخدا افسرده شدم کاش ازدواج نمیکردم منی ک عاشق هیچکس نبودم بزور  خو ...

من عزیزم ۱۹ اونم نزدیک ۲۱ سربازیش تموم داره میشع

فکر می کنم خوشکلی‌ روت حساسه.

میگه خودت حساسم کردی وگرنه من اولا گیر بودم ایا؟بعد دعوامون شد گفت خودت رو دادی حقته گفت بیا از آبجیم و مامانم سوال کن بهت میگن اینجوری نيستم گفتم چرا پ رو من اینجوری گفت تو زن منی ماله منی 

همیشه ام صدام میکنه خانوم خوشگلم

با زندگی با این آدم آرامش نداری حریم خصوصی نداری و....... خیلی چیزهای دیگه ببین واقعا روش فک کن ببین دوست داری با کسی ازدواج کنی که نمی زاره بری از خونه بیرون و چیز هایی ک حق طیبیت هست رو بهت نمیده ؟ 

واالا این ترس از دست دادنمو داره

خودتو با این حرفا گول نزن…الان دوس داری رفتارشو اما تو زندگی پدرت در میاد حالتم بهم میخوره!

دوسم داره میترسه چیه بابا

عزیزم اون یجای کار خودش میلنگه ک آنقدر بهت بدبینه

خودش شدیدا زیرآبی میره میترسه توام بری شک داره بهت

تو اگ کاری هک‌نکنی چون خودش میکنه تا ابد بدبین و بد دل خواهد موند…