2777
2789
عنوان

این چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 78 پست
خوشحال نشو از حس مالکیت و حساسیت هاش….این یه جور وسواس فکری بیمارگونه است!!!حواستو جمع کن!اصلا نشانه ...

فقط میگه من رو زنم حساسم فقط منو از سرکار رفتن محدود میکنه نمیزآره بعد خاهر خودش میره میگه اون باید بره تو این اوضاع گرونی 

من خوشحال نیستم بخدا حالم بده

از همه دلم گرفته:)

یعنی حس مالکیت چطوریه؟

نزار ناراحت بشی 

گریه ات نندازه

اینقدر عاشق خودش کنه ک هیچکه ب چشمت نیا ک بخاد اسارت بگیره و ترس از دست دادن داشته باشه 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن وشوهر مالک هم نیستند. کنار هم زندگی می کنند این حس تعلق حس مالکیت نیست. شوهرتون بدبینی داره حالا این ریشه یا در رفتارهای خودش دارد یا جامعه . باید اطمینان اش را بیشتر جلب کنید و رفتارهایی که بدبینی اش را عمیقتر کند را انجام ندی که بدتر نشه. 

یعنی حس مالکیت چطوریه؟

حس مالکیت به این معناست که ادم به یکنفرفقط عشق بورزه وعاشق همیشه به معشوقش حق انتخاب میده واحترام میذاره.اینا که به اسم عاشق دیگران رو به اسارت میگیرن یه مشت مریض بیمارگونه هستن ادمایی ک خودشون همه کارکردن والان به همه شک دارن

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
زن وشوهر مالک هم نیستند. کنار هم زندگی می کنند این حس تعلق حس مالکیت نیست. شوهرتون بدبینی داره حالا ...

فقط نسبت ب من اینجوریه وقتی بهش میگم لاک میخام بزنم عصبی میشه بعد بهش گفتم آبجی خودت ک کاشته میگه اون بمنچه من ب اون مگه میتونم چیزی بگم

از همه دلم گرفته:)

فقط میگه من رو زنم حساسم فقط منو از سرکار رفتن محدود میکنه نمیزآره بعد خاهر خودش میره میگه اون باید ...

ببین خواهرانه بهت میگم ازین آدم دورشو جداشو چون تو ذات و تربیتشه و غیرقابل اصلاحه!!!تمومش کن 

خدایی نکرده دوروز دیگ تو زندگی اذیتت کنه میخوای چیکار کنی؟به همین رفتارا ختم نمیشه سرپیچی کنی بد برخورد خواهد کرد!!!ولش کن بره مردا تموم نمیشن نگران نباش!وقتتو و عمرتو جوونیتو پای کسی بزار ک اگ برگشتی عقب و نگاه کردی دو دستی نزنی تو سرت و بگی وای جوونیم و تباه کرد با این ادامه بدی زندگیتو زهرمار میکنه فقط!!!رفتارای حال بهم افراطی…اه اه اه!تمومش کن بره

سخته خب دوسش دارم واقعا برای همین حالم بده

بعدابرات خیلی خیلی سختترمیشه دوروزدیگه میای میگی افسرده شدم قصدخودکشی دارم.چرا انتظارادمای بهتری براخودتون ندارید؟ قدر وارزس خودتو بدون ازاین ادم فاصله بگیربعدا تمام دوست داشتنت بهش تبدیل ب تنفرمیشه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

اول از این که این آدم به درد ازدواج نمی خوره ببین این آدم ها آنقدر شکاکند پس فردا نمی زاره تا دم سومری محله بری باید صبح تا شب بشینی تو خونه احتمالا نمی زاره کا ر کنی پس میشی یه آدم بی هدف کل زندگیت نابود میشه  براچی اون حس مالکیت باید به تو داشته باشه توهم یه آدمی دقیقا مثل خودش چه فرقی با اوت داری اوت عاقل تره لا سواد تر و باشعور تره دقیقا چیه که بائو به تو حس تملک داشته باشه تو صرفا همسرش مال اون نیستی که برات تصمیم بگیره

اگه هنوز عقد نکردید جدا شو اگرم عقد کردید باز هم جداشون 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑