2777
2789
عنوان

این چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 78 پست

ب شدت شکاک وبدل هست هنوز میخش سفت نشده داره شرط وشروط میزاره فردا ک عقد وعروسی کردین قشنگ درو قفل میکنه  روت میره سرکار ومیاد میشی عروسک خیمه شب بازیش هرجور دلش بخواد باهات رفتار میکنه وتو میشی یه زن افسرده

الانم عشق وعاشقی رو کنار بزار منطقی وعقلانی فکر کن ما ک میگیم ازدواجت اشتباهه اگه مارو قبول نداری برو مشاوره ولی این حرفایی ک زدی به بچه هفت ساله هم بگی میدونه راهت رو داری کج میری

مثل شوهر شما زیاد دیدم تو اقوام واشنا زناشون اسیرن بنده خداها

خدای مهربونم 😘هرچی زودتر منو صاحب یه دختر سالم وصالح ناز بانمک تو دل برو گوگولی بکن 🧕🏻میخوام اگه بشه تو ماه تولد خودمم دنیا بیاد😍 میدونی اگه تو بخوای همه چیز امکان پذیر هست وهیچ غیرممکنی وجود نداره خیییییلی دوستت دارم بزرگترین پشت وپناهم💖💋

به حرفای اینا گوش نده کسی که محتاط و عاشق بنظرم اوایل ازدواج اینجوریه کم کم اعتمادش جلب میشه دیگه را ...

عزیزم بدتر میشن بهتر نمیشن شوهرمن بعد ١١ سال زندگی الان به چیزای الکی تر گیر میده

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بدتر میشن بهتر نمیشن شوهرمن بعد ١١ سال زندگی الان به چیزای الکی تر گیر میده

ببین بستگی داره همه مثله هم نیستن که، شوهرای ما تغعییر کردن حوب شدن شوهر شما بدتر شده بنظرم نسخه ی همه ی زندگیا رو یه جور نباید پیچید،یه سری اومدن دلسردش میکنن یه درصد احتمال نمیدن شوهرش شبیه شوهراونا نباشه،منم میگم نظر من اینه چون تجربه ام این بوده درصورتی که شاید من اشتباه بگم اصلا

ببین بستگی داره همه مثله هم نیستن که، شوهرای ما تغعییر کردن حوب شدن شوهر شما بدتر شده بنظرم نسخه ی ه ...

عزیزم نظر شمام قابل احترامه 

شایدم شوهرش بعد ازدواج بیخیال این چیزا بشه شایدم مث شوهرمن بشه نمیدونم

و اسی عزیز بجای اینکه اینجا تاپیک بزنی برومشاوره صددرصد مشاور بهتر از مامیتونه کمکت کنه گلم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.