2777
2789
عنوان

این چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 78 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خیلیی دوستم داره

ببخشیدولی من بانظرشمامخالفم چون کسی که واقعا کسی رودوست داشته باشه اذیتش نمیکنه بی احترامی نمیکنه براش قفس نمیسازه انقدتکلیف معین نمبکنه.

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بد دله و شکاک و گیر بده

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

سخته خب دوسش دارم واقعا برای همین حالم بده

سختی الان رو بپذیر و فقط خودت رو نجات بده نزار چند سال دیگه که ازدواج کردی بخاطر رفتار هاش آسیب روحی ببینی و تازه اون موقع به فکر جدایی باشی همین جا توی نی نی سایت پره از زن هایی با تجربه های مشابه تو که پشیمونن چرا همون اول تموم نکردن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

جدی شکاک میشه؟

به حرفای اینا گوش نده کسی که محتاط و عاشق بنظرم اوایل ازدواج اینجوریه کم کم اعتمادش جلب میشه دیگه راحت میشی همسر منو خواهرمم همینطور بودن الان هرجادلمون بخاد میریم هرکاری بخایم میکنیم،

عزیزم این خیلی بده که به همه چیزت گیر میده

من واسه گواهینامه گرفتن باید ازش اجازه بگیرم و گرفتم و اجازه نداد میگه مگه ماشین داری کع میری اموزشگاه گفتم ماشین ثبت نام میکنم گفت اول پیش پرداخت ماشینو جور کن بعد ماشین بگیر بعد گواهینامه

میگم خب میخام برم بیرون سرگرم باشم الان که بیرون نمیزاری بزا واسه خودم ی کار خونگی مث ترشی انداختن و اینجور چیزا انجام بدم لااقل ی درامدی داشته باشم میگه ن تو چه نیازی به پول داری

ینی اگه نفس کشیدن اجباری نبود صددرصد اختیار اونم شوهرم بدستش میگرفت روانیم کرده 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.