2777
2789
عنوان

عفونت ناخن

1746 بازدید | 42 پست

سلام دخترا ، من ناخون شست پام عفونت کرده فک کنم چون ناخونم رفته تو پوستم

چیکار کنم خوب شه؟تجربه ای دارین؟

خیلی درد میکنه بخداا

کاربری دست دونفره..من و دوستم

نه تابحال این اتفاق نیوفتاده برام

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر کفشم بوده تنگ شده بود به ناخنم فشار اورده😬

ناخنت رو کوتاه کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خیلی بده واقعا و دردناااااااک... عمل کردم چندماه قبل بازم داره میره تو گوشت شست پای راستم🙁

وای خیلی دردناکه دقیقا.  عزیزم شما عمل کردید؟یا پماد خاصی میکشیدین روی محل عفونت؟

آره کوتاهش کردم اما الان دور همون قسمته یه هاله عفونت شکل گرفته ☹

من عفونت نزد ولی حسابی درد گرفت

اوهوم اخه مال من یک هفته درد داشت ولی اهمیت نمیدادم شما چیکار کردی خوب شد؟پمادی چیزی زدی عزیزم؟

نه گل جان

فقط ناخن رو کوتاه کردم

وای خیلی دردناکه دقیقا.  عزیزم شما عمل کردید؟یا پماد خاصی میکشیدین روی محل عفونت؟

تا ی مدت ی دکتره برام دوتا پماد نوشت همزمان میزدم بعد نرم شدن ناخنا افتادن ناخن جدید که دراومد باز روز از نو... دوباره درد و اذیت شدنام شروع شد بالاخره رفتم عمل کردم ولی خب انگار یکیشون داره مث قبل میشه و.. قرار نیست تموم بشه 🤦🏻‍♀️

تا ی مدت ی دکتره برام دوتا پماد نوشت همزمان میزدم بعد نرم شدن ناخنا افتادن ناخن جدید که دراومد باز ر ...

ای وای عزیزم🥺دلیل بوجود اومدنش برای شمام کفش تنگ بود؟من کفشم تنگ بود به ناخنم فشار اورده رفته داخل پوستم

اسم پمادایی که میزدین چی بود عزیزم؟من الان تتراسایکلین میزنم چرک خشک کنه

ای وای عزیزم🥺دلیل بوجود اومدنش برای شمام کفش تنگ بود؟من کفشم تنگ بود به ناخنم فشار اورده رفته داخل ...

یادم نیس اسم پمادا راستش تترا نبود.. نه کفش تنگ نبود.. واسه چندساعت با کفشی که ی شماره برام بزرگ بود راه رفتم فرداش ناخنام کبود شد و زیر ناخنام کلا خونی بود بعد خونه شد عفونت و.. ادامه