2777
2789

میدونید؟

بعد کسی تاحالا دوره هاشو خریده؟

خوبه یا نه؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

نرم افزاز زبانشناس رو نصب کنید

هزاران دوره و کتاب و پادکست و فیلم و آهنگ و کارتون و .............داره بهترین منبعه در واقعا بهتره بگم زبانشناس منبعی از منابعه واقعا.چون هر آنچه که برای یادگیری زبان لازمه تو زبانشناس هست.بهترین و ارزشمند ترین دوره ها از بهترین و مجرب ترین اساتید دنیا توی برنامه جمع شده که شمارو از هر هرچی دوره های الکیه بی نیاز میکنه.اینم بگم یه تالار گفتگو هم داره که میتونید با سایر کاربرا و مربیان و کارشناسان زبانشناس در ارتباط باشید.یه پشتیبانی قوی هم داره که در کمتر از یه ساعت پاسخگو هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرم افزاز زبانشناس رو نصب کنید هزاران دوره و کتاب و پادکست و فیلم و آهنگ و کارتون و .............دا ...

اینم بگم تمام منابعش توسط نیتیو اسپیکر های انگلیسی تهیه شده کا شمارو کاملا با لهجه آشنا میکنه و اصلا دوره های جداگانه ای هم برای تلفظ و لهجه و اینا هست.این برنامه در واقع متشکل از سه آپ در یک آپ هست خوده زبانشناس،زیبوک و زوم که خیلی خیلی مفیده.و خلاصه از همین الان تا خوده صبح بشینم و ازین برنامه تعریف کنم کمه چون هیچ اغراقی در کار نیس و واقعا توی کل دنیااااا بگردی همچین برنامه ای با همچین دوره ها و روش های یادگیری هیچگاه پیدا نمیکنی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

نرم افزاز زبانشناس رو نصب کنید هزاران دوره و کتاب و پادکست و فیلم و آهنگ و کارتون و .............دا ...

نه 

من خیلی سعی کردم نتونستم اصلا باهاش کار کنم 

به نظرم ترتیب آموزشی درستی نداره . 

نه  من خیلی سعی کردم نتونستم اصلا باهاش کار کنم  به نظرم ترتیب آموزشی درستی نداره .  ...

عزبزم برنامه بسیار بی نظیریه شما باید در تالار زبانشناس عضو میشدی اونجا مقالات تالار رو میخوندی و ترتیبش رو یاد میگرفتی بسیار ساده‌اس ترتیب آموزشیش.