2777
2789
عنوان

مهاجرت

869 بازدید | 45 پست

دوستان اگه کسی بخواد مهاجرت کنه به یکی از کشورای اروپایی چقد باید سرمایه داشته باشه؟؟

یعنی یه خانم با همسرش چقدر باید سرکایه داشته باشن اونجا بهشون اقامت بدن؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هر کشوری متفاوته انگلیس و المان مهاجرت قانونی خیلی هزینه بالایی داره ولی ایتالیا و اسپانیا ارزونتره سوئد و دانمارکم تقریبا متوسط هستن 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
پول زیاد باید ببری که کلا راه بدن 

واسه خودم نمیخوام

یکی دیشب گفت میخوایم بریم و اینا

منم میدونم سرمایه ی زندگیشون بیشتر از بیست میلیارد نیست

میخواستم بدونم با این پولا میشه؟؟

اخه به نظر من امکانش اصلا نیست با این پولا

گفتم اینجا بپرسم

حدودا چقدر؟؟

نمیدونم فقط دو مورد از آشناها میگم .دوست همسرم میخاست دخترشو بفرسته کانادا می‌گفت باید واسش یه کارگاه بزنم اونجا چن نفر اونجا مشغول بکار بسه یه سرمایه گذاری کنم که بتونه اقامت بگیره.دوم هم از اقوام کارمند مخابراته ویلا زمین خونه داره میگه هرچی سرمایه بیشتر باشه راحتتر بهمون اقامت میدن این البته پرتغال میخاد بره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
واسه خودم نمیخوام یکی دیشب گفت میخوایم بریم و اینا منم میدونم سرمایه ی زندگیشون بیشتر از بیست میلی ...

۲۰ میلیارد از نظر شما کمه؟😳 میرن خوبم میرن  بیست میلیارد اصلا پول کمی نیست

حدودا چقدر؟؟

گرونترین انگلیس هست که حدوده سی میلیارد تومن هست تقریبا به اضافه اینکه هزینه زندگی اونجا گرونه بقیه کمترن 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
۲۰ میلیارد از نظر شما کمه؟😳 میرن خوبم میرن  بیست میلیارد اصلا پول کمی نیست

نمیگم کمه

ولی واسه مهاجرت به نظرم کمه

میدونی که پولمون ارزش نداره

اگه اینجوری باشه که با بیست میلیارد خیلیا میتونن برن

کسی میدونه برای مهاجرت به کانادا چقدر پول نیازه

اگر درباره سرمایه ای میگید کانادا با پانزده میلیارد تومن  میشه سرمایه گذاری رفت

راههای دیگه هم هست جاب افر تحصیلی 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز