2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 45 پست
اره بابا چه خبره فوقش ۶۰۰بشه 

چی؟؟؟

با ۶۰۰ میلیون دو نفر ادم برن و تو اروپا اقامت بگیرن و راحت زندگی کنن؟؟😳😳😳😳

نه بابا

اینجوری نیست

پول خیلی زیادی میخواد،مطمئن باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا چه خبره فوقش ۶۰۰بشه 

چی 600 بشه عزیزم این مبلغ باهاش فقط میشه غیرقانونی رفت اروپا ششصد چیزی نیس

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
چی؟؟؟ با ۶۰۰ میلیون دو نفر ادم برن و تو اروپا اقامت بگیرن و راحت زندگی کنن؟؟😳😳😳😳 نه بابا اینج ...

من یکی اشنا هام المان هست قرار پسرم بعد عید بره پیشش برا ما 300 .400هزینه میشه

اگر درباره سرمایه ای میگید کانادا با پانزده میلیارد تومن  میشه سرمایه گذاری رفت راههای دیگه هم ...

یعنی به نظرت این دو نفر که زن و شوهرن پونزده میلیارد داشته باشن میتونن برن کانادا و راحت اقامت بگیرن؟؟

برای یه نفر یا دو نفر؟؟ ممنون که جواب میدی

مهاجرته قانونی رو نفری انتخاب نمیکن با شوهرت میرید انگلیس تو هتل اون میره کارارو میکنه خونه هم اجاره میکنید  سرمایه گذاری میکنه یا شغل میخره باهاش اقامت میگیره فک کنم پنج سال طول بکشه اقامت بدن 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
مهاجرته قانونی رو نفری انتخاب نمیکن با شوهرت میرید انگلیس تو هتل اون میره کارارو میکنه خونه هم اجاره ...

اهااا

پس مثلا بیست میلیارد داشته باشن راحت کانادا میتونن اقامت بگیرن

یعنی به نظرت این دو نفر که زن و شوهرن پونزده میلیارد داشته باشن میتونن برن کانادا و راحت اقامت بگیرن ...

اره عزیزم کانادا سختگیر نیس مخصوصا اگر فرانسوی بخونی مونترال خیلی سریع قبولت میکنه