2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 45 پست

20میلیاد داره توی ایران بهترین زندگی وشغل رومیتونه داشته باشه چرا میخاد مهاجرت کنه اونجا از صفر شروع کنه 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهااا پس مثلا بیست میلیارد داشته باشن راحت کانادا میتونن اقامت بگیرن

اره کانادا مهاجرت کردن راحتتر از اروپاس 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
من یکی اشنا هام المان هست قرار پسرم بعد عید بره پیشش برا ما 300 .400هزینه میشه

داره غیر قانونی میره اره برا پناهندگی همین قدر هزینه س ولی خطرناکه مخصوصا از ترکیه رفتن چند روز پیش قایقه مهاجرا غرق شد بیست نفر کشته شدن 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
بله برا تحصیل میره و این که فامیل زیاد داری اونجا هم جوره کمکش هستن فقط هزینه راهشو گفتم 

اهاااا

خب اولا که واسه تحصیله

دوما که کلی فامیل دارین اونجا کمکشن

سوما که خرج راهو گفتین

این کلا با چیزی که من گفتم فرق داره

اونا میخوان از طریق سرمایه گذاری برن،کسیم اونجا ندارن

امیدوارم پسرتون موفق بشه

❤️❤️❤️❤️❤️

هوایی میرن گلم 

گلم هوایی چرا میره ترکیه اگر میخواست همه رو.هوایی بره مستقیم میرفت المان 

نمیدونم والله اونجا میاین اشنامون  که ببرنش

عزیزم برا تحصیلی لازم نیس کسی از ترکیه بیاد ببرتش مستقیم از اینجا میتونه سواره هواپیما بشه آلمان پیاده بشه ایشالا موفق باشه تو این اوضاع غیرقانونیم بره کاره خوبی میکنه عاقله ایشالا به سلامت برسه 

2790
2778
2791
2779
2792