2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ کار درمان نداره که 🤧🤧 فقط فیزیوتراپی مینویسه و دارو 

باید مراعات کرد که من نمیکنم 

هر سری کج میشم با کلی امپول و مسکن خوب میشم باز روز از نو و روزی از نو 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

جراحی ، فتق زده بود بیرون غیر عمل کاریش نمیشد کرد

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مادرم داشت.. دو سال درگیرش بود.. آخرا دیگه راه هم نمیتونست بره و همه دکترا هم میگفتن باید عمل کنه

یه دوست یه رگ گیر بهمون معرفی کرد و با یه جلسه رگ گیری سرپا شد خداروشکر.. الان ۷،۸ میگذره

درمان که نمیشه باید مراعات کرد که من نمیتونم مراعات کنم بهمن که نگو کمرم راست نمیشد گفتم دیگه کارم به عمل کشید ترس برم داشت امپول دگزا و امپول شل کننده و قرص مسکن و هیدروکسی زین و ...مصرف کردم دو هفته طول کشید و فقط دراز کشیدم با چسب گرم میکنه و آب داغ و اینا کم کم بهتر شد بعد از دو هفته 

هیچی کلی دارو و فیزیوتراپی. هیچ اثری نداره مگه اینکه بهش فشار نیاد الان که باردارم بهتره حالم چون نمیتونم کار کنم بهش فشار نمیاد.دوتا از مهره های کمرم پایین دیسک داره که میزنه به سیاتیک البته ۴سال پیش رفتم دکتر بهم گفت که اگه مراعات نکنی و به خودت فشار بیاری تا ۳۰ سال بیشتر دووم نمیاره و باید عمل کنی که واقعاً بدتر شدن خودمو ندیدم

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 

من 9 ساله باهاش درگیرم

دارو،  مراعات

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c