2789
من بدبخت از بیست سالگیم درگیرم تا الان که ۲۶ سالمه،چندتا دکتر رفتم همه بلا استثنا گفتن عمل کن ،یکیشو ...

دقیقا منم از ۲۳ سالگی فهمیدم خیلی درد داشتم قبلا رفتم میگفتن احتمالا دیسک و من مراعات نکردم تا اینکه رفتم دوبار ام ار ای و چندین دکتر همه گفتن اوضاعش خرابه سنی نداری بخواهی عمل کنی اگه مراعات نکنی تا ۳۰ سالگی حتما عمل میخواد مادر شوهرم دیسک گردن داره فردا عمل میشه دقیقا اونسال باهم رفتیم به اونم گفت که باید مراعات کنی و استراحت ولی اون متاسفانه گوش نکرد و الان فردا باید عمل بشه دکتر گفت اگه استراحت کرده بود الان نیاز نداش به عمل 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
بد تر نمیکنه؟؟ من میترسم کسی به کمرم دست بزنه در جا بشکنم 😅

منم دکتر دکتر گفت دیسک نباید ماساژ داده بشه و این کارا که بری ماساژ بدی بدترش میکنه 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نشنیده بودم حالا بعداز زایمانم باید برم چون واقعاً اوضاعش خرابه امروز یکم سرپا بودم الان پای چپم بدج ...

یکی مونده به اخرین مرحله به عمله ترحیحا دکترا میگن نکنید مگرررر دیگه قبل عملی باشی انجام بدی و باز خوب نشه دیگه باید جراحی کرد 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
منم دکتر دکتر گفت دیسک نباید ماساژ داده بشه و این کارا که بری ماساژ بدی بدترش میکنه 

اره درسته

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
دقیقا منم از ۲۳ سالگی فهمیدم خیلی درد داشتم قبلا رفتم میگفتن احتمالا دیسک و من مراعات نکردم تا اینکه ...

متاسفانه منم رعایت نمیکنم،الان دارم خونه تکونی میکنم همش کار سنگین شبا درد کمرم میزنه به پام یعنی دورازجون میخوام بمیرم ،انقد قرص میخورم تا یکم بخوابم صبحا نمیتونم از جام بلندشم ،واقعا دیگه اعصابمو خرد کرده این کمر درد لعنتی

لطفا برای سلامتی خانوادم،و خونه دارشدن پدر و مادرم بعداز یه عمر مستاجری،یه صلوات میفرستی.ممنونم.
یکی مونده به اخرین مرحله به عمله ترحیحا دکترا میگن نکنید مگرررر دیگه قبل عملی باشی انجام بدی و باز خ ...

واقعاً از عمل میترسم میگم تا جایی راه داشته باشه نمیرم ولی اینقدر دردش بده و اذیتم همسرم میگه بعداز زایمان اولین کار رفتن دنبال این که ببینم اوضاع کمرت چطوره اگه دکتر بگه عمل عمل بشی 

متاسفانه منم رعایت نمیکنم،الان دارم خونه تکونی میکنم همش کار سنگین شبا درد کمرم میزنه به پام یعنی دو ...

درکت میکنم دقیقا منم همینجورم اینقدر کار سنگین میکنم الان که باردارم نمیتونم میترسم سعی میکنم به خودم فشار نیارم به خاطر بچه چون سقط داشتم امکان زایمان زودرس برا همین مراعات میکنم یکم درد کمرم کمتر شده مثل امروز که سرپا بودم اذیتم پسرمم نمیخوابه همسرمم نیست امشب تنهام واقعاً اذیتم 

واقعاً از عمل میترسم میگم تا جایی راه داشته باشه نمیرم ولی اینقدر دردش بده و اذیتم همسرم میگه بعداز ...

الان بارداری وزن بارداری بشدت بد ترش میکنه ولی کلاااا بعد زایمان عضلات کمرت تقویت کن تا جایی که نیتونی عمل نکن 

چون واقعا چند ماه زمین گیر میشی و بعدش هم باید خیلی مراعات کنی 

منم از عمل میترسمممم حاضرم درد بکشم زیر بارش نرم 🥺

بد تر نمیکنه؟؟ من میترسم کسی به کمرم دست بزنه در جا بشکنم 😅

تا سه روز درد شدید داری...  برای مادر من دو ماه طول کشید تا بهبودی کامل... هر روز درد از نقطه دیسک اومد پایین تر و روزای آخر فقط پنجه پاش درد داشت... بدون درد نیست بالاخره... ولی از دارو و دکترای بی فایده خلاص شد