2789
اوزون تراپی و ورزش اصلاحی و  اینجور چیزا رو امتحان نکردین؟

چرا بهم ورزش داده نمیکنم کههههههه 

چند بار انجام میدم پشت گوش میندازم 

اوزون تراپی فعلا نمیکنم گفته باید حاد بشه از الان نکن 

من بیچاره که دیسک گردن هم دارم 

راستی شما هم پاتون ورم میکنه؟

من جدیدا مچ پای راستم بشدت دردناکه و ورم کرده 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادرم داشت.. دو سال درگیرش بود.. آخرا دیگه راه هم نمیتونست بره و همه دکترا هم میگفتن باید عمل کنه ی ...

رگ گیری چیه؟ من نشنیدم

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اوزون تراپی نرفتین؟

اوزون تراپی چیه ؟فیزیوتراپی و ماساژ رفتم 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
هیچ کار درمان نداره که 🤧🤧 فقط فیزیوتراپی مینویسه و دارو  باید مراعات کرد که من نمیکنم  ...

دقیقا منم قبل بارداری‌ هر دوهفته یه بار میرم بیمارستان کلی امپول و سرم.حتی طب سوزنی هم انجام دادم دکتر عمومی بود با درد رفتم اومد انجام داد سوزن که میزد خیلی‌ دردم میومد بعدش مجبور شد امپول و سرم نوشت گفت برو 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 

من بدبخت از بیست سالگیم درگیرم تا الان که ۲۶ سالمه،چندتا دکتر رفتم همه بلا استثنا گفتن عمل کن ،یکیشون که از خدا بی خبر گفت با عمل هم خوب نمیشی،دکتر اخریه خدا خیرش بده گفت الان عمل کنی با این سن ۴۰ سالت شد میخوای چیکار کنی پس،گفت عمل اخرین راهه،یکم ورزش بهم داد تو خونه انجام بدم و اینکه اصلا فشار نیارم،و استخر راه برم ،استخر که نرفتم متاسفانه ،نرمش هم کمو بیش میکنم دیگه فقط خیلی فشار نمیارم طول سال فقط کارای روز مره رو اروم اروم انجام میدم،الان که مثلا دارم خونه تکونی میکنم یه ربع کار کنم ۲ ساعت درد میکشم،دیگه خستم از این همه کمر درد 

لطفا برای سلامتی خانوادم،و خونه دارشدن پدر و مادرم بعداز یه عمر مستاجری،یه صلوات میفرستی.ممنونم.
تزریق اوزون ب داخل دیسک

نشنیده بودم حالا بعداز زایمانم باید برم چون واقعاً اوضاعش خرابه امروز یکم سرپا بودم الان پای چپم بدجور درد میکنه به حدی که انگار دارن با چکش میزنن به زانوم کل پام تیر میکشه

ماساژ دادن.. شکستن قولنج هایی که تو بدن موندن و کهنه شدن.. ازاد کردن مفاصل

بد تر نمیکنه؟؟

من میترسم کسی به کمرم دست بزنه در جا بشکنم 😅