2777
2789
عنوان

شوهرم😔😔😔

440 بازدید | 9 پست

ازبچگی کار میکرده پسر بزرگه خانواده س خرج خانواده شم سرمونه باباش کار نمیره قرض بدهکاره باید شوهرم بده و..... هوای داداشاشو داره به من ک میرسه میگم طلا برام بخر میگه ندارم من چیکار کنم اخه😔😔😔

خسته از زندگی🥲💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا شوهرت پاره شده دیگه تو طلاهم میخوای این وسط🥺

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

شما اينارو نمىدونستى باهاش ازدواج كردى؟؟

الان برام ما تعريف كردى با اين همه حجم مسئوليتى كه داره منِ غريبه متوجه شدم دستش تنگه و گرفتاره و تقاضا طلا به جا نيست!

شرايط طرفتو بدون و باهاش زندگى كن عزيزم

دختر خوب تو این گرونی طلا کجا بود همین که بتونه دو تا خانواده رو اداره کنه خدا تن سالم بهش بده عزیزم بهش فشار نیار گناه داره طلا میخای چکار یه تیکه فلز آویزون کنی به خودت تو این اوضاع زندگی ناشکر نباش اعصابشو خرد نکن ازت زده میشه قدرشو بدون که آدم کاری هست خیلیا همین سایت دیدی میگن شوهرشون دست بزن داره سر کار نمیره معتاده خب دوست داشتی تو اون شرایط باشی؟ خدا نگهش داره برات

عزیزم یه ذره درک کن ....بنده خدا مسئولیت چند نفر بعهده داره تو این گرونی....البته خانوادش بیشتر باید درک کنن.....حالا که اونا متوجه نیستن شما پشتش باش و دلگرمی بده بهش .... بخدا طلا خوشبختی نمیاره...درسته خانما طلا دوست دارن ولی خوب نمیشه دیگه چه میشه کرد